Bra vær satte rammene for et flott Høgåsen opp på Dimna i Ulstein kommune.

Maria tok seieren i dameklassa på tiden 21,06 foran Norunn Dimmen som fikk tiden 21,30. tredje. plassen gikk til Jenny Stokkevåg Berg med tiden 25,24.

I herreklassa gikk seieren til Arve Rindal fra Eid med tiden 15,55. Her blei Joar Moldskred andremann med tiden 17,02 mens Ådne Andersen fekk tredje. plassen med tiden 17,28.

51 deltakere var med i årets utgave av Høgåsen opp som gikk fra Dimna Grendahus via Svarane og opp til Høgåsen.

10 av disse stilte til start i konkurranseklassen.

Arve Rindal etter målgang

Joar Moldskred som løper for Hakkalestranda løp inn til andreplass på tiden 17.02.

Tredjemann Ådne Andersen fra Hareid IL klokket inn på tiden 17.28.

Arve Haugland fra Eidsdal IL løp inn til tiden 19.38

Steffen Frøystad fra Dimna IL klokket inn på tiden 19.25

Pust i bakken etter målgang!

Vinner av dameklassa Maria Ringstad med tiden 21.06.

En blid og fornøyd Ådne Andersen som før i dag var ukjent med motbakkeløp konkurranser men som gjennomførte et meget godt løp.

Andre dame til toppen, Norunn Dimmen fra Dimna IL med tiden 21.30

Henholdsvis første, andre og tredjeplass. Arve Rindal, Joar Moldskred og Ådne Andersen.

Vinnere av Høgåsen opp 2010. Maria Ringstad fra arrangøren Dimna IL og Arve Rindal fra Eid IL.