Svein Ove Risa(bildet) fra Undheim IL og Ida Margrethe Neverdal fra Skajlg IL tok hver sin klare seier i dagens 5,5km lange Berseløp. Svein Ove Risa tok teten fra første steg og det var kun Tom Erik Halvorsen som fulgte han opp den første harde bakken. Resten av løpet var Svein Ove utilnærmelig og tok sin 9 seier i dette flotte terrengløpet. Om Svein Ove kan kalles kongen av Bjerkreim er vel å ta hardt i, men at han er kongen av Berseløpet er det ingen tvil om etter 9 seire av de siste 11 løp. Til slutt var det border Jarle Risa som var nærmest i mål, med GTI’s løpsvillige Tom Erik Halvorsen på en fin 3 plass. I dameklassen tok Skjalg’s unge lovende storløper Ida Margrethe Neverdal en fin 1 plass på en meget god tid med tanke på hennes unge alder, nærmest Ida fulgte GTI’s Karianne Veen Billingstad og Milfrid Melberg. Det var flotte forhold i Bjerkreim i dag, og det var synd at ikke flere løper hadde funnet veien til dette flotte løpet. Bjerkreim skal ha ros for de mange tilskuerne langs løypa som oppildnet løperne til topp innsats.