Bergens eldste mosjonsløp Mulismilen fikk celebert besøk av løperdronningen Ingrid Kristiansen, som holdt seminar før dagens løp. I flott vårvær og med god stemning rundt badstuen til klubbhuset Varegg, ble det gitt gode treningstips av den godt meriterte langdistanseløperen.

På bildet (klikk for stor utgave) ser vi fire ganger verdensmester Ingrid Kristiansen i midten: Til venstre står Gro Svendal og ytterst til høyre finner vi dagens vinner Elisabeth Vik.

Dagens løp ble også meget spennende i kvinneklassen hvor Varegg sin egen Elisabeth Vik vant med bare noen sekunders margin til til de to jagende Gro Svendal og Ingrid Kristiansen. Tiden på Elisabeth 45.00. Gro Svendal vinner spurten like foran Ingrid Kristiansen som tar tredjeplassen. Tid på Gro, 45.05 og ingrid på 45.06.

Miguel Blanco BFG Bergen er igjen suveren på 10, 6 km og tar sin andre strake seier i løpet. Matthew Lynås løper godt etter sitt ultraløp forrige helg og tar 2. plassen på 39.04, Ørjan Nilsen fra Fjellgeitene kommer på 3. plassen med fine 40.54.

Varegg med Stig Atle Eide  tar en fin seier på 5 km for menn på tiden 17.18, like bak enda en Varegg med Trygve Andresen på 17.27 og evigunge Harald Nygård fra AKS 77 på 3. plass med 18.27

På en fullkommen Varegg dag vinner Christina Ellefsen Hopland 5 km for kvinner på meget gode 18.52.

Komplett resultatliste er nå klar under bildeserie. Alle bilder lagt ut.

Tekst og foto : Jørgen Pettersen

Gjett om Elisabeth Vik er fornøyd, slo både Gro Svendal og selveste Ingrid Kristiansen.

To på rad for Miguel Blanco, vinner suverent 10, 6 km. Like bak ser vi en syklende Alemayehu Sitotaw.

Stig Atle Eide inn til seier på 5 km for menn på 17.18

Christine Hopland nesten i mål på sin 5 km som hun vinner på 18.52

Før selve løpet startet holdt Ingrid Kristiansen et underholdene foredrag om trening, konkurranser og målsettinger. På tirsdag legger vi ut et referat fra seminaret til Ingrid.

Litt over 60 løpere gjør seg klar, deriblant med fjorårsvinner med startnr. 1 Miguel Blanco.

Mona Therese Sveen fra Varegg/Team Melkesyre inn til 2. plassen på 25.06.

Ute i Fjellveien venter heiagjengen til Miguel Blanco fra BFG Bergen med den humørfylte damen til Kjell Raa.

Bjarte Vesterli fra Varegg/Team Melkesyre inn på 21.21 for sin 5 km.

Laurits Hamre nesten i mål på 21.32

Kjersti Asora Sveen fra Varegg inn ti 5. plass og tiden 25.52

Litt tungt idag for Olai Nepstad når det er 100 meter igjen til mål, 26.52 for sine 5 km.

Karl Andreas Klungtveit inn til tiden 29.21 på sin 5 km. Løper for Sotra Sportsklubb.

Varegg og Melkesyre med Christian Alejandro Garate. Inn til 30.38 på sine 5 km.

De to beste på 5 km for kvinner med unge Christina E. Hopland til venstre og Mona Therese Sveen til høyre.

I midten med vinneren Stig Atle Eide, til venstre ser vi Trygve Andresen som tok 2. plassen, ytterst til høyre med Harald Nygård som la beslag på 3. plassen.

Ørjan Nilsen fra Fjellgeitene nettopp kommet i mål og smiler når han ser den flotte medaljen som Varegg gir for sin 3. plass på 10,6 km.

Haagen Nesse også en Fjellgeit passerer målstreken på 43.21 og 6. plass.

Magne Aunebakk jubilerer når målstreken forseres, tiden på 44.26 for sine 10,6 km.

Tigerspranget til Elisabeth Vik over målstreken når hun vinner kvinneklassen på 10,6 km med tiden 45.00.

Rett bak Elisabeth løper Gro Svendal for livet for å holde ingrid Kristiansen bak seg. Bare seks sekunder skilte de tre beste damene på den 10, 6 km lange løypen.

Gro Svendal er godt fornøyd, 2. plassen foran Ingrid Kristiansen og sikkert også de flotte medaljene til Varegg.

Trygve Andresen til venstre gjorde en god jobb som funksjonær for Varegg, selv løp han også inn til 2. plass på 5 km for menn. Både undertegnede og Trygve ble imonert av det som kom fram på seminaret om treningstips fra Ingrid kristiansen. Da er det bare å avslutte billedreportasjen med pallen i kvinneklassen og deres smilende ansikt.