I herreklassen vant Tom Arild Sandbakk, Team Tertitten, med 36 sekunders margin til GunnarSkogan fra Skjelstadmark IL. I kvinneklassen var det større differanse, der vant Dorte Foss fra Raufoss IL 2:19 foran Aslaug Tveit fra arrangørklubben Sørum IL.

Det var en god del mindre deltagelse enn i årets første karuselløp, men denne gangen kolliderte arrangementet med ABIK-karusellen, noe man burde klart å unngå.

Stomperudkarusellen-10mai-4.jpgGunnar Skogan løp inn til 2. plass (foto: Bjørn Hytjanstorp).

Stomperudkarusellen-10mai-7.jpgDorte Foss var suvenren i kvinneklassen, her løper hun sammen med Ole Jakob Michelsen som ble nummer 9 av herreløperne (foto: Bjørn Hytjanstorp).

3   Reidun Tveit Sund K50-54 Fet Skiklubb 43:56.2

Ole-Martin Evensen Sandness fra Ull/Kisa IL var raskest i ungdomsløypa med 5:36 (foto: Bjørn Hytjanstorp).

Andreas Horvei fra Gjerdum kom på 2. plass i gutteklassen (foto: Bjørn Hytjanstorp).

Ole Johnny Delerud, tredje raskest på Sørum (foto: Bjørn Hytjanstorp).

Pål Simonsen foran Stein Randby, kassevinnere i M55-59 og M45-49 (foto: Bjørn Hytjanstorp).

Vegard Aune, tredjemann i M45-49 (foto: Bjørn Hytjanstorp).