Når du velger rullerende månedlig medlemskap, får du første måneden for kun 10 kroner. Da kan du bruke tida på å bli kjent med Kondis og finne ut om du ønsker å fortsette å være medlem. De påfølgende månedene koster henholdsvis 51 eller 60 kroner i måneden. Dersom du ønsker å få tilsendt medlemsbladet, som har ni utgivelser i året (sju ordinære utgivelser og to spesialmagasiner med terminlister), velger du medlemskap med både digital tilgang og papir. Dette koster 60 kroner i måneden. Dersom du klarer deg med kun digital tilgang, koster dette 51 kroner i måneden. 

I begge tilfellene får du fra første dag full tilgang til alle våre digitale utgaver av bladet tilbake til 2016, alle våre medlemsfordeler med rabatter på løp, i sportsbutikker, på hotellovernattinger og reiser, og alle plussaker på Kondis.no Du får også tilgang til Kondis sitt ekspertpanel som kan svare på spørsmål rundt  blant annet trening, skader og ernæring

Det er fortsatt mulig å kjøpe medlemskap ut året, og medlemskap ut 2025 med gavekort fra Löplabbet, for de som ønsker det. 

Her kan du lese mer om våre ulike tilbud og registrere deg som medlem. Velkommen inn i fellesskapet!

 

Meld deg inn i Kondis her!