Flotte forhold med noen minusgrader, vindstille og aller viktigst, tørre og fine løyper. Gledelig da at også 243 løpere deltolk. Det er en dobling av antall deltakere fra i fjor hvor 121 fullførte.  kondis.no var tilstede med både x-president i løypa og fotograf.  Ungdommen dominerte 5 km, mens de voksne vant i langløypa.

ALLE  RESULTATER

Flere bilder se Tønsberg Blad

Start 5 km

Andreas Iversen, FK Tønsberg,  kom aller først på 5 km på tiden 17:45

Ådne Karlsen Bekkestad, Eiker Kvikk Friidrett ble nr.2 med 18:13 og vant klasse 12-16 år

Eirik Johansen, Skoppum IL Ski  ble nr.3 totalt med 18:23 og nr.2 i klasse 12-16 år

Ingerid Fredriksen vant 5 km for kvinner med 19:27

Fjorårets vinner, Frøy Skavraker, Evje/Flint Håndball ble nr. 2 i år med 19:38. Det var 49 sekunder raskere enn tiden hun vant på i fjor.

Henriette Olsen Kaale, Ivrig ble nr.3   Alle de tre fremste i kvinneklassen løp i 12-16 år.

Ex-president i Kondis, Christian Prestegård, på vei mot mål i sin debut i Tønsbergløpet, hvor fotograf og storløper Vidar Kalnes er på jobb for lokalvisa Gjengangeren. Vidar skulle nok gjerne vært med, men er skadet og venter på å få tatt  en kneoperasjon. Christian syntes det var flott arrangementet og fin løype, og foruten champagne etter målgang innendørs i Messehallen, var han godt fornøyd med klasseseieren i 55-59 års klassen.

Pulsgjengen kom i samlet flokk til mål.

Ståle Jan Frøynes, Tønsberg friidrettsklubb, løp i rød t-skjorte, blå kortbukse og røde knær.

Torill Haakonsen var den heldige som fikk følge med Trond Bekken, som allerede var kledd for nyttårsaftenfesten.

Walter Larsen gjorde som i fjor og vant klassen sin. I fjor løp han med piggsko. Han hadde dem med i år også, men en test av løypa før start og han kunne løpe i vanlige joggesko.

Gløer Gløersen, Tønsberg Friidrettsklubb forsvarte familiens ære denne gang med seier på 12 km med 43:12

Tore Sand-Hanssen, Modum FIK ble nr. 2 med 43:58

Henrik Meisingset Nergaard tok tredjeplassen med 45:34

Kristine Othilie Gran,  Stokke IL var raskeste kvinne  på tiden 51:14 Kun 8 kvinner løp den lengste distansen.

Roar Uthus og Rune Sigurdsen var så opptatt av duellen seg i mellom at de jaget  hvarandre rett forbi der de skulle ta til høyre. Ved publikums hjelp fikk de gjort en 180 graders snuing og spurtet mot mål.

Mens de voksne var ute å løp 5 og 12km løp ungene rundt vannet alt de kunne.