Jessica Gunnarsson forbedra tida si fra i fjor med 26 sekunder og løp nå på 32.05. Hun var 18 sekunder bak Lillian Magnusson som vant og bare 1 sekund bak Maria Åkesson på andreplass. Jessicas søster, Annica Hernes, tok en fin åttendeplass med 35.24.

I herrefeltet var konkurransen enda hardere med kenyanske Francis Kipketer på førsteplass. Han har løpt maraton på 2.10.47 og brukte nå 27.11 på de 9 kilometerne. David Nilsson på andreplass tok tidligere i sommer bronse i det svenske maratonmesterskapet i Stockholm, så han er heller ingen dårlig løper. Tredjemann i mål, Laban Siro, er fra Kenya, men løper for den norske klubben Klypetussen. Laban tok seg til mål på akkurat 28 minutter.

Både Francis Kipketer og Laban Siro er venta til Norge og Langs Åkrafjorden 13. august. Laban Siro deltok også i fjor da han både vant og satte ny løyperekord.

Tida til Knut Nordviken ble 29.56, og det er en framgang med godt over minuttet sammenlignet med i fjor. Knut har også vist fin framgang i Sognsvann Rundt Medsols der han for to uker siden løp en runde på 10.10.

Vi finner ytterligere tre nordmenn på resultatlista i løpet som hadde 1259 fullførende deltakere på 9 kilometeren. I tillegg var det Victoriajogg og barneløp.