Hadsel Maraton, et løp for alle i Norges mest storslagne natur, arrangeres i år for for 24. gang lørdag 6. august!

Midt i øyriket Lofoten og Vesterålen ligger Hadseløya som er en maratondistanse i omkrets. Tar ikke løpet pusten fra deg, vil nok naturen sørge for det. På turen rundt øya vil du passere både høye, bratte fjell og runde åser. Kaster du blikket utover, ser du Lofotveggen som røyser seg majestetisk og flott. Bli med på en opplevelse for livet - HADSEL MARATON - som deltaker eller tilskuer. Vi garanterer en trivelig stund !

I fjor ble Maraton vunnet av John Pedersen Kvæfjord på 2.56:15. Ingen kvinner løp maraton.

Mari Brox (Foto: Hermann Bruun) fra Lier vant halvmaraton på tiden 1:24:16 foran kjente løpere som Manuela Kramer 1:26:40 og Britt Helgesen 1:28:13. som i 2003 ble Norgesmester på maraton.