Bjørn Hytjanstorp rapporterer og har sendt oss disse bildene.

Løypa var ganske nøyaktig 10 km.  ca. 8 av 10 km gikk på bar asfalt. De resterende to kilometerne (første km ut fra start og siste km inn mot mål) gikk på svært løs snø, og her var det slett ikke lett å få feste. Man merket godt motvinden ut mot runding, men på vei tilbake fikk man den i ryggen

5 BESTE KVINNER
1.  Dorte Foss,Raufoss IL,                                                           43:30
2.  Leila Ferguson,Romerike Ultraløper Klubb,                             45:48
3.  Ingvill Merete Stedøy-Johansen,Romerike Ultraløperklubb,   48:45
4.  Monica Sannerud,Raumnes & Årnes IL,                                 50:45
5.  Karianne Tangen,Fürst BIL,                                                   53:51

ALLE RESULTATER

Klart for start.

Kim Kristiansen, Asker  kommer først til mål på 38:56

Geir Andersen, Autoforum Romerike 39:06 holder til andreplassen.

Eismantes Zalgevicius, AHF-Friidrett,39:14 tar tredjeplass

Dorte Foss, Raufoss IL tyar en kalr førsteplass av kvinnene med 43:30

Sturla Throndsen,Ull/Kisa,39:31 gir 4.plass totalt og det holder til klasseseier i 50-54 år.

ABIK-Nes_10km-1Februar2014-Femtemann.jpgHenrik  Foss,Aurskog-Høland Friidrettlag,39:38 5.plass totalt og seier i klasse 16-17 år.

Oddbjørn Homstvedt,FIL Borg,40:05 sjetteplass totalt og 2.plass i klasse 50-54 år.

Grand Old Man Henning Høgheim, Ull/Kisa eldste løper sammen med Signy Henden Rustlie begge i klasse 75-79 år. Han kom seg akkurat under 1 time med 14 sekunder.

Kjell Jonhaugen, Nittedalsjoggen holder imponerende nivå og vinner klasse 70-74 år på 43:15 i den kontrollmålte 10-kilometeren!
Jonhaugen er i sitt første år i klassen og ifjor hadde Christian Børs Lin, Røa IL den beste tiden i klassen med 44:25.   Klasserekorden er 40:26 satt av Ivan Wilhelmsen i 2004