124 av de 175 deltagerne i Langtrampens tredje løp stilte opp i barneløpet eller ungdomsklassene under 16 år. Det lover godt for rekrutteringen i et område som er mest kjent for gode skiløperprestasjoner.

Løpsleder Odd Blakkisrud rapporte om fine løpsforhold torsdag kveld (25. august).  Det var overskyet ca 19 grader. Det hadde regnet litt på forhånd, men under løpet ble det opphold.

- Totalt deltok denne gangen 175 løpere, må si meg ganske fornøyd, sier Blakkisrud.

Barnelopet (640x403).jpgGlade barn i Barneløpet (foto: Bjørn Hytjanstorp).

På de "voksne" distansene 5,6 km i Preståsrunden og 9,3 km i Bidslerrunden var ungdomsdominans på den korteste og skiløperdominans på den lengste. I Preståsrunden ble detfiorøvrig et forrykende oppgjør om seieren mellom tre løpere der det i mål skilte bare tre sekunder mellom løperne.

Flere bilder fra Langtrampen Alle foto: Bjørn Hytjanstorp

Fra starten på 2 km for aldersklassene 7-11 år.

Bidselrunden (640x411).jpgFra starten på Bidslerrunden der vi ser vinneren Kjartan Roland med nr 646.

Henning-Einar (640x403).jpgHenning Høgheim (M75-79) og Einar Luktvassli (M75-79) var de eldste deltagerne på den lengste løypa. Her er de fornøyde løperne ferdig med sine 9,3 km.

Resten av bildene viser glade barn i Barneløpet: Alle foto: Bjørn Hytjanstorp

Tunga rett i munnen, da går det bra.

Barnelopet3 (640x420).jpgBarn og barn... her er løpsleder Blakkisrud hare...

Barnelopet4 (640x366).jpgFighting face i front.

Barnelopet5 (640x380).jpgoooops, glemte vist å feste borrelåsen på skoa...

Barnelopet6 (640x415).jpgMed blikket stivt festet mot mål - denne spurten skal jeg vinne.

Barnelopet7 (640x424).jpgDet var for langt å løpe rundt.