Eide, som representerer Svorkmo N.O.I. hadde ikke bare dagens beste tid på 10 km, som i år løp samme løype som 5 km to ganger, ved passering midtveis lå han også likt med Kristoffer By Vollset (Strindheim) som hadde beste tid på 5 km. Både 5 og 10 km er kontrollmålt, og 16 år gamle Vollset kan skrive seg inn på Norgesstatistikken med ei tid på 16:54,1 i en trasé som ikke er blant de mest lettløpte.

Runa Bostad fra Strindheim ga god konkurranse til sin normalt suverene klubbvenninne Anne Nevin på damenes 10 kilometer. Runa kom inn på 36:16 og hadde bare 12 av gutta foran seg, og kommer inn til en 9. plass på årets 10 km-statistikk. Nevin ble nest beste dame med 36:59, to sekunder bedre enn sin egen årsbeste fra Tordenskioldløpet.

Katharina Kahrs fra NTNUI vant damenes 5 km på tiden 18:27. Totalt 277 løpere fullførte 5 eller 10 km i det tradisjonsrike løpet som arrangeres av Strindheim IL. Det ble også arrangert barneløp før hovedløpet med god deltakelse.

Komplette resultater finnes her. Se også mer info på arrangørens nettsider.