Starten har gått for de 15 deltakerne i årets utgave av The World Challenge Marathon. Foto: Arrangøren

Vinnerne ble de amerikanske løperne Calum Ramm og Daniel Cartica, som valgte å løpe sammen over mål. Det gjorde også paret James og Demetza Alderson fra Austrralia.

Becca Pizzi vant kvinneklassen på 3.57.19. Begge vinnertidene var arrangementsrekorder.

I morgen følger maraton nr.2 i Punta Arenas i Chile.

Becca_Pizzi.jpgBecca Pizzi imponerer.   Foto: Arrangøren

På sin blogg skriver Pizzi om seg sjøl: Løping er mitt DNA. Min far er løper og inspirerte meg til å bli løper da jeg var 6 år. - Jeg løp min første konkurranse da jeg var 7 år.

Hun har 44 maratonløp bak seg, deriblant 15 Boston Maraton. Hun har vært på forsiden av Runners World. Les mer om henne her.

Intervju i Runners World om hennes deltakelse i The World Marathon Challenge.