Didrik Grytbak Hermansen, Romerike Ultraløpeklubb.
Aasmund Steien Kjøllmoen, FIK Ren-Eng.
Fredrik Bruseth Toreli, Romsdal Randoneeklubb.
Tobias Dahl Fenre, Siljan IL.

Didrik Grytbak Hermansen fra Romerike Ultraløpeklubb har en imponerende merittliste. Han har blant annet vunnet Transgrancanaria 2016, satt norsk rekord og oppnådd en andreplass i Western States 100-Mile Endurance Run 2016. I VM har han flere topp 10-plasseringer, senest med en 9. plass i Thailand i 2022​. Aasmund Steien Kjøllmoen fra FIK Ren-Eng har markert seg med solide prestasjoner, inkludert topp 20-plasseringer i VM terrengultra. Fredrik Bruseth Toreli fra Romsdal Randoneeklubb er en lovende løper med gode resultater i nasjonale konkurranser. Tobias Dahl Fenre fra Siljan IL har flere pallplasseringer i norske trail-løp og en 18. plass i VM terrengultra​. Nylig ble han norgesmester i terrengultra.

Short Trail kvinner

Sara Rebekka Færø, Varegg Fleridrett.
Mari Klakegg Fenre, Siljan IL.

Sara Rebekka Færø fra Varegg Fleridrett har tidligere vunnet Bergen Fjellmaraton og leverer jevnt gode prestasjoner i nasjonale løp. Hun har også gjort det bra internasjonalt, med blant annet en 5. plass i Penyagolosa Trails 60 km i Spania. Mari Klakegg Fenre fra Siljan IL har også gjort det sterkt, med seier i Fjellmaraton i 2022 og flere gode plasseringer i norske løp​. Blant annet vant hun NM-gull i terrengultra i begynnelsen av mai.

Motbakke og opp/ned menn

Joel Dyrhovden, Samnanger IL.
Halfdan Emil Færø, Varegg Fleridrett.
Håkon Skarsholt, Andebu IL.

Joel Dyrhovden fra Samnanger IL er kjent for sine sterke prestasjoner i motbakkeløp, inkludert flere seire i Stoltzekleiven Opp. Halfdan Emil Færø fra Varegg Fleridrett har vunnet flere nasjonale motbakkeløp og gjort det godt i internasjonale konkurranser. Håkon Skarsholt fra Andebu IL har vist sin styrke med flere pallplasseringer i nasjonale motbakkeløp.

Motbakke og opp/ned kvinner

Karoline Holsen Kyte, Førde IL.
Ida Waldal, Hommelvik IL.
Anita Iversen Lilleskare, Bergen Løpeklubb.
Eli Anne Dvergsdal, Fana IL.

Karoline Holsen Kyte fra Førde IL har flere nasjonale titler og har hevdet seg internasjonalt med gode resultater i både motbakke- og trailløp. Ida Waldal fra Hommelvik IL har imponert med sterke plasseringer i både motbakke- og skyrunning-konkurranser. Anita Iversen Lilleskare fra Bergen Løpeklubb har vunnet flere lokale og nasjonale løp, mens Eli Anne Dvergsdal fra Fana IL er kjent for sin allsidighet og gode prestasjoner i både motbakke- gate- og fjelløp.

U20 menn

Aron Rodal Haugen, Trollheimen Fjellsportklubb.

Aron Rodal Haugen fra Trollheimen Fjellsportklubb har allerede markert seg som en av de beste unge løperne i Norge, med sterke resultater i nasjonale juniorkonkurranser.

U20 kvinner

Ingeborg Synstnes Hole, Åndalsnes IF.

Ingeborg Synstnes Hole fra Åndalsnes IF er en lovende løper som har vist stort potensial med flere seire i nasjonale ungdomsløp. Hun vant nylig U20-klassen i NM motbakke, noe som viser hennes styrke i denne disiplinen.