Årets 2. Sommerkarusell gikk under gode forhold med start på Fana Stadion. Espen Joensen (Fri) ledet lenge, men helt på slutten sikret Mulugeta (Norna) seg seieren med en solid sluttspurt da han fikk notert tiden 15.59. Nevnte Joensen ble nummer 2 mens 3.plassen gikk til Jørgen Tvedt fra Norna som fikk bekreftelsen på at han nå er tilbake for fullt etter mye skadeproblemer. På de neste plassene fulgte en rekke med BFG-Fana løpere anført av treneren Bjarte Eikanger med sine "disipler" på slep.

Kvinneklassen ble vunnet av Pernille Thomassen fra BFG Fana som nå er observert i det flotte treningsmiljøet til til Bjarte Eikanger og Jan Fjærestad. Vinnertiden ble pene 17.49. På de neste 5 plassene fulgte ikke mindre en fire 15.åringer .Christina Ellefsen Hopland (Varegg/2.plass), Ingrid Næss Johansen (Gneist/4.plass), Målfrid Pettersen Lunde (Fana/5.plass) og Thyra Hevrøy (Fana/6.plass) Christina Linde berget 3.plassen blant dette kobbelet av ungjenter.

Sommerkarusellen hjemmeside med resultater

Klart for start.

Mikael Iden fra Norna tar teten.

Espen Joensen og Bjarte Eikanger mest aktiv etter snaue 2 km.

Sterk og fornøyd brødreduo fra Kalandseid,  Håvard og Vegar Austevoll side om side.

Ungdommene Erlend Sørtveit og Anders Bjørndal med ultraløper Bjørn Tore Taranger på hjul.

Pernille Thomassen åpner friskt og holder farten oppe hele veien.

Nytt sterkt løp av 15.åringen Christina Ellefsen Hopland.

Christina Linde holder 3.plassen blant damene.

Bjørnar Pettersen og Ingrid Næss Johansen (Gneist) side om side.

Arne Dag Myking tett fulgt av Målfrid Pettersen Lunde fra Fana.

Ikke full fart i dag for Elina Drivenes fra Fana, gullvinneren fra Tyrvinglekenes 800m på lørdag.

Ikke bare ungdommer i karusellen, her  Jon Iden bl.a.

Lang rekke av løpere.

Kondis.no sin lokalredaktør Oddny Ringheim (550)  i flott driv sammen med Mette Rasmussen fra Hordaveg

Dagens flotteste smil, Anne Kristine Johansson.

Nora Svendsen fra Fri er en fliitig gjest på mosjonsløp rundt omkring i distriktet.

Samme gjelder for Bjørg Fagnastøl fra Telesport.

Rigging av det nye tidtakeranlegget, desverre litt tekniske problemer i dag, til neste løp er barnesykdommene over.

Mulugeta spurtbeseirer Espen Joensen.

Jørgen Tvedt inn til 3.plass tett fulgt av Bjarte Eikanger fra BFG Fana.

Andreas Iden (Gneist)  følger opp det flotte 3000m løpet i Tyrvinglekene fredag med 5.plass i dagen karusell.

Jørgen Jensen Axelsen fra BFG Fana tar 7.plassen.

Yngstemann Vegar med den beste spurten, ungutten har befestet sin stilling som en av Norges beste 15.åringer på distanse.To år eldre Håvard Austevoll følger tett bak.

Også Stian Øvregaard Aarvik begynner å finne formen, den talentfulle 15.åringen løper fortere og fortere for tiden.

"Pallen" herrer, Espen Joensen peker på dagens vinner Mulugeta, Jørgen Tvedt fornøyd med 3.plassen.

Unguttene Erlend Sørtveit og Anders Bjørndal løp sammen hele veien.

Enda en talentfull 15.åring, Lasse Nordahl fra AKS-77.

Dagens suverene vinner i kvinneklassen, Pernille Thomassen fra BFG-Fana, holdt ungjentene godt bak seg.