Søndag er tradisjonelt familie og utfartsdag. Strålende sol, nydelig temperatur og problemer med å finne parkering tilsa at mange allerede hadde funnet veien til Frognerparken da kondis ankom i dag; og flere av disse med startnummer på brystet. Med et trettitalls forhåndspåmeldte denne søndagen ble det en folksom og verdig avslutning på denne sesongens utgave av Parksprint i Frognerparken (PIF).

Resultater kommer etterhvert på PIF sine sider: HER.

Sekretariatet koste seg i sola i dag.

Løypa var, med untak av 25m med isdekke, helt bar men dertil våt. Underlaget sugde derfor krefter i dag. PIF har kanskje ikke hatt den største tilveksten av deltakere denne sesongen men fra resultatlista kan man se at PIF har en hard og trofast tilhengerkjerne som dukker opp uansett form og føre; det er bra!

Her er noen av kara som utgjør den harde og trofaste PIF kjernen.


Rolf Nielsen varmer opp; han er også en trofast PIF-løper.

Kondis var tilstede i dag med både president og presidentfrue, begge hadde løpesko på bena. Dagens reportasje fra PIF er derfor sterkt preget av at undertegnede selv skulle delta samtidig med å ta bilder underveis i løpet. Derfor, siden det ikke er noen "in-action" bilder i dagens rapport følger det dertil mange fine stemningsbilder under.


May Lena Nymoen, dagens damevinner med tiden 12:38min.


Espen Ramsli Fredriksen, en av dagens debutanter som var strålende fornøyd med dagens løp og debutiden 11:03min.


Initiativtaker, Siri S. Johnsen, løp 1km med barnevogn i dag og sjekk skoene til poden.... her snakker vi mor-barn matching på høyt nivå!


Og poden kan allerede posere med sine nye, fleksible og myke Adidas. Bevegelige sko anbefales til alle små barneføtter!


Astrid Nome deler ut premier og jaggu ble det ikke dobbeltseier til damevinneren i dag.


Ellen Wold nyter sola.


Ellen Wold ja... stikker like godt av med en av premiehaugens mange premier. Velfortjent!


Torfinn Nome (Treningscamp) varmer opp; trofast PIF deltaker som også ble lykkelig eier av en av premiene i dag.


Vemund Aker (Treningscamp) vant kino-premie og virket fornøyd med det.


Ivrige strømmet til før start.


Disse to ungkalvene vant ikke annet enn damenes hjerter i dag; men det er da også noe. Ole Arne Eiksund (GSK) og kondispresidenten Tim Bennett (Kondispulja) snakker som alltid om været og løping. Presidenten som for tiden misjonerer om KONDISPULJA i Oslo Maraton.


En blid dame, Doris Quintana-Danielsen, vant like godt start i Sentrumsløpet hun også og var fornøyd med egen innsats i dag. Bra!


Vinterkarusellen PIF er altså over for denne sesongen og nå overtar Sognsvann Rundt Medsols karusell-pinnen; sesongstart 11. April.

Vi ses selvsagt på Sognsvann!