For andre året på rad arrangerer Oslo Politiidrettslag og Sportsklubben Rye, Oslo barnetriathlon. Arrangementet avholdes lørdag 14. august i området rundt Sognsvann. Dette er samme dagen som Oslo triathlon går av stabelen.

Oslo barnetriathlon er for barn mellom 7 og 12 år. Barna skal først svømme 50m i Sognsvann før de løper opp på stranda for å hente sykkelen. Da er det en rundløype på 2,6 km som skal sykles en, to eller tre ganger, avhengig av alder. Det hele avsluttes med å løpe en distanse på 500m eller 1km, også avhengig av alder.

Vi håper på godt vær slik at flest mulig kan ta med seg barna på sommerens store utfordring eller ta med campingstolen og legge turen om Sognsvann denne lørdagen. Her vil det være mange ivrige barn, store smil, fart og spenning - for ikke å snakke om pur ung idrettsglede!

Arrangementet starter kl 15.00 ved Sognsvann. Det vil bli tre aldersbestemte puljestarter med fem minutters startintervaller. De eldste barna starter først. Påmelding skjer elektronisk via arrangørens hjemmeside www.oslotriathlon.no eller på stevnekontoret som ligger ved idrettsbanen, Idrettshøgskolen på Kringsjå fra kl 08.30. Vær ute i god tid!

Link til invitasjon