Når den ordinære påmeldingsfristen gikk ut var det 193 påmeldte, forteller en strålende fornøyd løpsleder Arild Tenold i Nordre Eidsvoll IL.

Nå har man passert 200 og flere kommer til hele tiden. Vær tidlig ute hvis du skal etteranmelde deg løpsdagen. Det er meldt fint vær, og da blir det gjerne kø av løpere som vil etteranmelde seg.

Deltagelsen må vel sies å være bra når det er første året vi prøver dette, neste år går vi enda hardere ut, for da har klubben 100 års jubileum, sier Tenold videre. Tidligere i mai gikk han ut og sa at de hadde som mål at Mistbergløpet skulle bli Romerikes største motbakkeløp - og det klarer de tydeligvis allerede første året.

Av kjente løpere kan vi skilte med blant annet Espen Bjervig, Tore Ruud Hofstad og Nina Kostøl Skeime på startlista, sier løpsleder Tenold. som også forteller om en veldig god spredning i klubbtilhørighet. Vi har løpere fra bl.a. Ski og Drøbak/Frogn i sør til Raufoss, Fagernes, Hamar og Lillehammer i nord.

På bildet ser vi Tore Ruud Hofstad i en tidligere utgave av Tryvann Opp.

Mistbergløpet lørdag 2.juni
6.6 km, 480 høydemeter
Start 12:45 (gå/mosjonsklasse uten tidtaging 12:00)
Løpets hjemmeside

Det er også kortere løyper for barn med start 12:15 og ungdomsklasser med start kl 12:30.

Starten er lagt til Sporthytta ved Stensby Sykehus og hovedløypa har målgang ved TV-tårnet på toppen av Mistberget (663 moh). Der oppe lover Tenold show med egen speaker og musikk.

Tidligere omtale på kondis.no: Mistbergløpet satser stort