Neste påmeldingsfrist for Kongsvinger Maraton før startkontigenten økes med 50 kr (30 kr for minimaraton)  er 30. april (inkl. t-skjorte). Det er fortsatt ca. 30 plasser igjen med gratis buss tur/retur Oslo eller Charlottenberg. Disse plassene kan benyttes helt frem til 4-5 dager før løpsdagen 7. august.

Pr. 28. 04 er det påmeldt 88 løpere til 20-årsjubiléet i Kongsvinger Maraton, fordelt på hel-, halv, og minimaraton. Dette er en dobling av påmeldte på samme tidspunkt i 2009 ! Fordelingen på distansene er 39 prosent på maraton, 48 prosent på halvmaraton og 13 prosent på minimaraton. Videre er det 28 prosent kvinner og 78 prosent menn. Les mer på løpets nye nettssider www.kongsvingermaraton.no.

Lørdag 19.juni  går kvalitetsløpet, Sentrumsgateløpet med kontrollmålte distanser på 5 km og 10 km, av stabelen for aller første gang.  Arrangementet er en del av Kongsvingerdagene 17.-19. juni. Det blir også et barneløp på 500 m. 

Før 1. mai har deltagene mulighet til å bestille en sterkt redudsert "pakkepris" for T-skjorte, drikkeflaske og startkontigent. Det er i øyeblikket 22 påmeldte til Hedmarks eneste kontrollmålte 5 og 10 km. Du kan lese mer om gateløpet på www.sentrumsgatelopet.no. Begge kvalitetsløpene har naturligvis reduserte startkontigenter for for Kondismedlemmer. Hvis du ikke allerde er medlem, kan du lese om medlemsfordelene og melde deg inn via linkene nedenfor.

Rabatter og medlemsfordeler

Medlemskap