Løten-bosatte Ove Haugereid og Sofie Johansson, som begge løper for Namdal Løperklubb, var med hhv. 34.48 og 38.42 best av de 21 aktive i den 9,5 km lange Nordhagrunden som totalt hadde 143 deltakere tirsdag kveld.

Vinner av januarløpet, Jan Olav Endrerud fra Vind IL fulgte på 2. plass, slått med 34 sekunder av Snøkut-debutanten. Frode Nybakken fra Lillehammer IF var også med i tetkampen og tok 3. plassen ytterligere 33 sekunder bak.

Haugereid måtte gi en luke til Endrerud og Nybakken opp mot toppen av Nordhagarunden, men med et par trønderske magadrag var Namdal-løperen ajour. I det lettere partiet mot mål fikk debutanten gradvis en luke og var til slutt ikke truet.

Sofie Johansson hadde følge med duellantene Arild Dahl og Rolf Bakken det meste av løpet, og selv om hun måtte gi tapt for begge på den siste kilometeren, ble hun klokket inn på gode 38.42, en av de aller beste tidene i februarutgaven på en god del år.

Bildet: Ove Haugereid og Sofie Johannson tar en liten pust på benken etter at de begge debuterte i vinterkarusellen med seier. Samboerparet kan uten å overdrive sies å være litt over middels glad i å konkurrere. Lørdag gikk de begge Stenfjellrunden hvor Sofie ble totalvinner og Ove 2. mann i klassen, tirsdag ble det altså dobbeltseier i Snøkuten, onsdag blir det sprintorientering  på Hamar før ukas konkurranser avsluttes med Holmenkollmarsjen på lørdag!