Mange av kondis.no sine lesere kjenner sikkert bloggen til Espen Ringom: mosjonisten.com eller som den nå heter: http://espenringom.no/

Når han nå vil dele sine blogginnlegg også på kondis.no, skal det bli vanskelig å unngå den tidligere mosjonisten, som nå løper maraton på under 2.50 og må regnes som mer enn en mosjonist..

For de som bruker facebook så er også Espen Ringom kent med sine initiativ med å dra igang "treningssamlinger". Forrgie helg var det Bislett med ørten runder i dag langtur tur/retur fra Aker Brygge (sammen med Christopher Aalholm).

Espen Ringom har helt tiden brukt  veldig mye bilder på sin blogg. Ja, kanskje er det ingen andre som er så flink til å bruke bilder som ham. Nå har han kjøpt et "rått" lommekamera til en "rå" pris. Bildet av ham i denne artikkelen er tatt med det kameraet.

Espen er først og fremst løper, men har det siste året også begynt å gå på ski, noe han skriver om på bloggen sin.
Espen er ikke redd for å dra av gårde for å trene og konkurrere andre steder. Dermed får vi se mange forskjellige steder i hans bloggposter. Etter at Sande i Vestfold fikk lysløype i vinter, hvem dukket opp i lysløypa om ikke Espen Ringom!

kondis.no følger nå disse bloggerne:
Ingvill Måkestad Bovim
Kristin Lie
Elisabeth Sveum
Ingrid Kristiansen
Jancike Ekelberg
Frode Monsen
Espen Ringom

Du kan lese deres bloggposter når de dukker opp på kondis.no hovedside eller gå til Blogg under menypunktet Profil/Blogg på vår toppmeny. Du kan også velge å lese blogginnleggene sortert under idrett fra det samme toppmenypunktet.