Idyll_ved_dammen_640.jpgDet "oppbyde" Smestaddammen har blitt et flott rekreasjonsområde. Her er det noen som varmer opp.

I gamle dager het det lag nå heter det svært ofte team, når løpere skal løpe sammen. I forhåndsmeldingen vi fikk fra arrangør Team Raske gutter sto det "På tirsdag gjør alle "mosjonistlagenes team 2" opp, med stafett rundt Smestaddammen." Så nå har lagene egne team.......

Ikke en gang alle i Oslo vet hvor Smestaddammen ligger. Men har du løpt Holmenkollstafetten så ligger Smestaddammen på høyre side når du har løpt over Ringveien like ved Smestad og er på vei ned mot Frognerparken. Sånn sett kan en si at Holmenkollstafetten har fått en avløper på Smestad.

Utifra bildene ser det ut til å ha vært stor stemning ved Smestaddammen hvor "opparbeidingen" av et slitent sted må sies å være vellykket. Smestaddammen er et fint sted å gå tur, lett tilgjengelig og ganske idyllisk. Runden er så kort at akkurat stafett er veldig passende. Flott tiltak av arrangøren Team Raske Gutter. Neste år kan det kanskje inviteres flere enn ”mosjonistlagenes team 2” ?

Slik ble TRG-stafetten beskrevet av arrangøren: 

"I dag sprutet det melkesyre rundt Smestaddammen og mosjonisteamene fikk gjort opp med joggeskoene på bena!!! Absolutt alle lag ga bånn pinne fra start. Litt overraskende var det ”gammlisene” i Overtoppen som lenge ledet. Heldigvis er de yngste fortsatt yngst. Mot slutten var det noen spennende minutter med Team Raske Gutter, Team Skigo og Team Baker Hansen i front. Det var til og med et fall i en veksling.

Til slutt var det Team Skigo 2 som stakk av med seieren i både jente- og gutteklassen. Dette er andre året på rad de utklasser oss andre! Andreplassen gikk til Team Raske Gutter, en plass forbedret fra i fjor, og Team Raske Jenter i jenteklassen. Tredjeplassen gikk til Team Baker Hansen! Også fabelaktig innsats av Team Varsity.no (fjerde plass), Overtoppen (femte plass), og Team Centric (sjette plass).

Vi inviterte også alle lag til revansje i vårt ”neste” arrangement som går 13. september. Det er bakkeløpet Vettakollen OPP som starter på Sognsvann. Mer info finnes på våre Facebook-sider."

Slik ble resultatene for den andre utgaven av TRG-stafetten:

MENN
1. Team Skigo menn    25:31
2. Team Raske Gutter  25:54
3. Team Baker Hansen 26:36
4. Team Varsity.no       27:22
5. Overtoppen               27:28
6. Team Centric            28:27  (blandet lag)

KVINNER
1. Team Skigo kvinner    29:37
2. Team Raske Jenter    31:16

Alle bilder har vi fått fra arrangøren.  Du kan se flere bilder i arrangementets album på Facebook.

Start_TRG_stafetten_2014_IMG_3312.jpg
Start for den andre utgaven av TRG-stafetten.

Actionpreget_veksling_640.jpg
Her gis det alt!

Actionpreget_veksling_2_640.jpg
Det er nesten så det går ut over fotografen. De vant ikke stafetten men Anders Haug og Håvard P var best på vekslinga!

Arild_Hagesveen_vinnerlaget_Team_Skigo_2_640.jpg
Arild Hagesveen går i mål til seier for Team Skigo menn

Line_Foss_paa_Vinnerlaget_Team_Skigo_2_640.jpg
Line Foss gjør som Hagesveen og går i mål som vinner for Team Skigo kvinner

Dobbeltsier _Skigo_2_640.jpg
Team Skigo tar dobbeltseier. Trykk på bildet for STOR utgave.  

Team_Varsity_640.jpg
Team Varsity.no 

Team_Raske_jenter_640.jpg
Team Raske Jenter:  Jill JørgensenSofia JohanssonHanne AndersenCharlotte Kunz, , Christine Waagaard og Marte Ødegaard. og to til det ikke sto navnet på.

Overtoppen_640.jpg
Vi kan garantere disse gutta ikke er over toppen, de bare kaller seg Overtoppen. De vant ikke konkurransen men det beste navnet på laget hadde de.