Eller er du en som rett og slett ikke liker vann?
Er du 10 år eller eldre?
Da er dette kurset for deg!!

Det nå er 1 uke til påmeldingsfristen for disse kursene går ut. Og det er i dag meldt på 21 på Hundsund kurset og 1 på Nordtvet kurset, det vil si fortsatt noen ledige plasser.

Hundsund info og påmelding: www.deltager.no/svommekurs

Nordtvet info og påmelding: www.deltager.no/svommekurs1
 
Når:
Dette er et svømmekurs, som går over 32 torsdager og er satt opp hovedsaklig for de som har lyst til å lære seg å svømme bedre før neste triathlon sesong er i gang.
Kurset vil være 06.00-07.00 på torsdags morgener fra torsdag 16/9-2010 til torsdag 19/5-2010. Det vil være opphold i de vanlige feriene.

Hvordan:
Det vil være slik at man deler opp i baner etter ferdighetsnivå med max 10 i hver bane.

Det er viktig å merke seg at dette er et kurs der man hovedsaklig vil jobbe med teknikk for å bli bedre til å svømme, ikke en trening for de som vil få ned mest mulig distanse!

Kurset vil være en blanding av at man lærer seg øvelser man kan gjøre for å bli bedre i vannet og å bruke det man lærer av øvelsene i noe svømming.

Det vil bli slik at man svømmer ca 50% øvelser og 50% 'vanlig' svømming, slik at man får integrert øvelsene inn i svømmingen og får en forståelse for hvorfor man gjør de.

Hvem:
Dette er for alle med unntak av de som bare er ute etter å trene og ikke vil bli noe bedre til å svømme!

Om du bare har svømt bryst, nesten ikke har svømt, svømt litt crawl eller svømt aktivt så vil dette passe deg!

Hvor:
Det vil foregå på Nordtvet bad på Kaldbakken og Hundsund bad på Snarøya

Instruktør:
Instruktøren vil være Øyvind Johannessen, som er mange ganger norgesmester i triathlon og har undervist flere tusen i svømming i alle aldre fra 2-70år over de siste 11 årene både i Norge og Australia!

Pris:

Det vil koste 2000kr for 32 ganger med instruktør de aller fleste gangene og program alle gangene. Dersom du er under 18år koster det 1000kr. Dersom du er i Østmarka IL og har kjøpt klubbdrakt er det 1000kr dersom du er over 18år og gratis dersom du er under 18år (da sender du bare en mail som påmelding).

For mer informasjon kontakt Øyvind på e-post