PRESSEMELDING:
Drøyt 250 (inkludert Barenrittet) tok utfordringen og deltok i den 2.utgaven av N3-Norefjellrittet på lørdag. De aller fleste syklet hovedløypa på 70km, som er en ordentlig utfordring med mye teknisk sykling og mer høydemeter enn du finner i andre maratonritt i Norge. Været holdt seg brukbart gjennom dagen med god temperatur og opphold til nesten alle var i mål.


Årets vinnerne ble Lars Ragnar Manengen og Hanne Trønnes som syklet imponerende fort i forhold til konkurrenter og fjoråret da løypen var noe tyngre i år grunnet all nedbøren i løpet av juni måned. Vinnertidene ble 2.49.16 og 3.30.12. I herreklassen ble spurtprisene underveis broderlig fordelt, mens i dameklassen gjorde nevnte Trønnes rent bord. I N3-Norefjelltrippelen befestet Anders Aukland sin ledelse etter et godt gjennomført ritt, og han leder nå herreklassen med ca 7min på Geir Ludvig Aasen Ouren. I dameklassen leder Liv-Janne Øvrebust med ca 10min på Tove Andersen etter helgens ritt.

Arrangøren Norefjell CK i samarbeid med Norefjell Arena er godt fornøyd med gjennomføringen av årets ritt, tilbakemeldinger tilsier at deltagerne var meget fornøyd. Omgivelsene rundt start og mål, som gikk av stabelen ved Quality Spa & Resort Norefjell er perfekte for et hardt maratonritt som N3 står for. Spesielt fikk matstasjonene som hadde flaskelanging til de fremste, sportsdrikk, vann, cola, bakervarer fra Baker Hansen og selvfølgelig bananer i lange baner mye skryt etterpå.

Deltagerne var også meget fornøyd med løypa, selv om den er noe utradisjonell for norske løp. En rytter hadde et uhell og ble sendt for sjekk til Ringerike sykehus. Heldigvis ble det her konstatert at det ikke var skjedd noe alvorlig. 

 En kort oppsummering av de viktigste resultatene:


Totalvinnere

Menn elite: Lars Ragnar Manengen

Kvinner elite: Hanne Trønnes

 

Spurt Norefjellstua 4km

Herrer: Greg Saw

Kvinner: Hanne Trønnes

 

Utforpris ”Terrengsykkel-spurten”

Herrer: Lars Ragnar Manengen og Fredrik Stormo

Kvinner: Hanne Trønnes

 

Klatrepris

Herrer: Tor Halvor Bjørnstad

Kvinner: Hanne Trønnes”

Alle resultater

 
Les også Carl Fredrik Hagen sin blogg 


Tre beste kvinner: Liv-Janne Øvrebust, Frøy nr.2 med 3.57:18  Vinner Hanne Trønnes, Ottadalen SK 3.30:12 og nr.3 Unni Persson Mosebye, RYE 3.57:55


Tre beste menn: nr.2  Greg Saw, Pf Abax 2.55:55, Lars Ragnar Manengen, Lillehammer SK 2:49:16 og nr.3 Carl Fredrik hagen, Team Oslo Sportslager 2:56:32


Jens Anre Svartedal


Vegard Tveten, Gardsgutta


Lars Ragnar Manengen


Lars Ragnar Manenegen.


Anders Aukland holder koken også på sommeren. Forrige helg deltok han i motbakkeløpet Langfoss Opp hvor han ble nr.3 denne helgen ble han nr.10 på 70 km i Norefjellrittet.