Med vår i luften og ny deltagerrekord på 37 løpslystne sprekinger, var det lørdag igjen klart for en ny runde i "Rotevatnet Rundt".

Fra Amund Angermund har vi fått følgende rapport:
Outsider.
Med to strake seire var det naturlig å tro at Tewoldebirhan skulle vinne løp nr 3. Denne gangen kom en uventet utfordrer som ikke bare vant, men som også satt ny løyperekord. Stian Angermund deltok for første gang og var ukjent med løypen, men likevel skulle det vise seg at han tok 1. plassen på tiden 21:13.

Høyt nivå.
Med mange friskuser i løpypen, til tross for Birken, så var nivået generelt veldig høyt denne gangen. Beste kvinne, Jodi Brautaset, løp på fantastiske 25:59, mens VTI Svømmer Sander Hallåker på 13 år løpte kjempefort på 30:37.

Håper på flere kvinner.
Gøy å se at det blir flere jenter som er med fra gang til gang, men vi ser gjerne at flere kommer og er med. De som kom og løp i dag jobbet hardt gjennom hele løypen og viser at jentene også kan.

Smil og god steming det viktigste.
Arrangørene er kjempefornøyd med deltakelserekorden, og ikke minst den gode stemningen og gleder seg til de to neste løpene for våren. - Til tross for høyt nivå, så er ikke løpet i seg selv ment for å bare være for vinnere, men også dem som liker det sosiale, minner arrangør Mathias Lillestøl på. Henrik Angermund vet også at løperene er glade for vaflene som blir servert til alle etter løpet. - Vi står og steker vafler til alle er kommet i mål slik at alle kan få, selv om det skulle ta to timer, sier han."

Resultater menn

Resultater kvinner

Neste og det nest siste løp i vårkarusellen "Rotevatnet Rundt" går lørdag 14. april kl.13.00

Gjesten som kom, løp og vant. Stian Angermund vant det 3. løpet i "Rotevatnet Rundt" på ny
løyperkord. Den nye rekorden er på 21.13

Norskamerikaneren og "bondejenta" Jodi Brautaset vant kvinneklassen på tida 25.59