Arrangøren var godt fornøyd med en fin liten økning i deltakelsen fra ifjor.  Det var fryktet altfor mange minusgrader, men det ble bare seks og vindstille.  Det fikk folk opp av godstolen og det ble kø foran etteranmeldingsdisken i Porsgrunn.  Løpsforholdene var sånn middels, med noen glatte partier og noen med løs snø.  Men i mål på Handelstorget i Skien var det bare glade og fornøyde ansikter !

Alle resultater


Skiensgutten Audun Nordtveit, som nå løper for Tjalve, tok en overlegen seier med den meget sterke tiden 29,46.  Nordtveit satser først og fremst på 5000 m til neste år.


Knut-Harald Semb, Gjerpen, løper inn til klar andre plass med tiden 32,22.


Brita Cecilie Mustad, Langesund, vant kvinneklassen med tiden 36,47.


... mens husbond Per-Gunnar Mustad ble nr. 2 i klasse 30-39 år.


Sterk innsats!


Edvard Vasdal, Herkules.


Christian Prestegård, IL Fanaråk/Kondis.  Motbakke generalen har også relativt flate Nyttårstrimmen som ett av sine favorittløp.   -  Jeg var spent før løpet hvordan det ville gå med 3 ribbensbrudd og uten løpetrening på 5 uker, men det gikk veldig bra allikevel.   Andre plass i klasse 50-59 år er jo strålende !  Nå går turen videre til familieselskap i Bø i Telemark.

Gudmund Simonsen, Gjerpen, er strålende fornøyd med klasseseier i 50-59 år med tiden 38,44.  Og Knut-Harald Semb, Gjerpen, viste med sin andre plass totalt at han er i god rute før maraton løpa starter utpå sommeren engang.


Per-Christian Erichsen i fint driv mot mål.


Frisk spurt mot mål!


Ola Doksrød Strande, Gjerpen, og Vemund Gurholt, Siljan, kom likt over målstreken.