Trans Germany etapperitt på terrengsykkel gikk sist uke. Dette rittet samler det som kan krype å gå av terrengsyklister worldwide.  Over 60 norske startet - og for en av de ble spesielt den siste dagen en fantastisk dag.

Arild Christophersen - kondislokomotivet fra Røa i Oslo og Team United Bakeries fikk endelig fullklaff. I hele fjor hadde Arild mye stang ut og trappet litt ned foran denne sesongen. Mye tyder allikevel på at den lille kroppen fortsatt har ganske mye krutt igjen. Og i år skyter han skarpere.  Etter en 2.plass på en etappe tidligere i uka, slo han til for fullt på siste etappe lørdag. Og vant etappen i mastersklassen! En av de han slo - Carsten Bresser, er en av Rune Høydahls gamle konkurrenter fra den tiden Rune herjet i terrenget. 

Totalt ble Arild nr 5 i klassen. Kanskje kunne han ha havnet enda høyere hvis han ikke hadde hatt litt tekniske problemer en av dagene.

Men vi tipper Arild gliste sitt bredeste smil hele veien hjem, til familien på Røa søndag. Og kanskje fikk han nå den tryggheten og den lille boosten han trenger før resten av sesongen!

Les Arild si egen beretning Team United Bakeries sine sider 

Trans Germany - the movie :

Alle resultater :