PRESSEMELDING:

Birkebeinerrennet 15. mars 2014 er fulltegnet. 17.000 deltakere er påmeldt til neste års renn.

Våre mest trofaste deltakere samt 16-24 år og utenlandske statsborgere bosatt i utlandet har hatt mulighet til å melde seg på kvotepåmelding frem til 16. april. 

Ordinær påmelding til Birkebeinerrennet startet 18. april og rennet er fulltegnet.
 -Vi er glade for at rennet fortsatt er så populært og at deltakere melder seg på i god tid før neste års renn sier daglig leder i Birkebeinerrennet, Rune Bergsodden. 

Påmeldingsrutinene er endret og det er påmelding ca 14 dager etter hvert arrangement. Tidligere hadde vi alle påmeldinger i oktober måned, men med så mange forskjellige arrangement og grener som vi nå har, ser vi at det er uoversiktlig for deltakerne. Vi legger derfor påmelding i kort tid etter hvert arrangement sier Bergsodden. 

Deltakere kan fortsatt  melde seg på til ventelisteplass og får beskjed fra oss dersom det blir ledige plasser.

For de som ikke har fått plass, oppfordrer vi alle til å melde seg på FredagsBirken ski som arrangeres 14. mars i 2014. Påmelding til FredagsBirken ski og øvrige skiarrangement åpner 22. april. 


De eneste som fortsatt kan slappe av og vente med påmeldingen til Birkebeinerrennet 2014 er eliteløperne her representert med Xtra Personels grønnkledte løpere, som var denne sesongens suverent beste langløpslag. (Foto: Kjell Vigestad)