Solfrid Braathen (bildet) vant kvinneklassen i ABIK-karusellens andre løp, et 4 km langt vegløp fra Lillestrøm stadion. Pål Simen Ruud hindret med 5 sekunders margin at det ble dobbelt Braathen tirsdag kveld.

Eldbjørg Moxnes og Tonje Julsrud var henholdsvis 0:40 og 1:09 etter den overlegne vinneren i kvinneklassen.

Det var tettere i herreklassen der Ruud hadde 5 sekunder tilgode på Kristian Braathen og 7 sekunder til Per Kristian Julsrud.

ALLE RESULTATENE (oppdatert 16.mai)

Neste løp i ABIK Løpskarusell:
27. mai: 3. løp Jessheim idrettspark (lokal arr.: Ullensaker kommune BIL)
4 km terrengløp
Innbydelse
Terminlista

Samleside for løp på Romerike 2014
Her finner du link til innbydelse, resultater og reportasjer for løpene på Romerike i 2014

Alle foto: Bjørn Hytjanstorp

Solfrid Braathen løper i "Kvinner lang løype", det betyr at hun starter i felt med herrene selv om de denne gangen hadde samme løype som de øvrige kvinnene.

Eldbjørg Moxnes - som ble nummer to av kvinnene - tauer på et helt kobbel av mannfolk.

Tonje Julsrud var først av kvinnene som løp i "kvinnepulja" - men måtte altså se seg slått av to av kvinnene fra "lang løype".

Rita Steinsvik vant K40-44.

Bente Holter vant K50-54.

Kristin Wickstrøm ble nummer 3 i K55-59. Bak kommer Cecilie Sannes som kom på 3. plass i K40-44.

Mia Bjøntegaard ble nummer 2 i K65-69.

Inger Blomseth, 4. plass i K70-74.

Kristian Braathen vinner ofte i ABIK-karusellen,men denne dagen måtte han nøye seg med 2. plass, fem sekunder fra seier.

Lang rekke med løpere... det var 204 løpere bare i herrepulja.

Asbjørn Oppegaard løp inn til 6. plass i M55-59.

Erik Holt (374) og Dag H Holum. Erik vant duellen (10. plass M60-64), men Dag var klassevinner (M70-74)

Espen Lauritsen fra Fet fikk 4. plass i M11-15.

Johannes Rolland, 5. plass i yngste klasse - der han kanskje var yngst av alle (?)