Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
En ordentlig langrennstur gjør godt for kropp og sjel. (Foto: Tor Christian Ulvang)
Cristina Pulido Ulvang

En ordentlig langrennstur gjør godt for kropp og sjel. (Foto: Tor Christian Ulvang)

Cristina Pulido Ulvang: Utfordringer med vintertrening

Min treningsverden

Treningshverdagen min har vært gjennom litt av en omveltning det siste året. Den nye jobben har vært mer krevende enn jeg forventet i forhold til trening. Nå har jeg vært gjennom den første ordentlige vinteren som lønnsmottaker, og jeg begynner å skjønne dette med dørstokkmila.
Publisert
Artikkelen fortsetter under annonsen


Du må logge inn for å lese denne artikkelen.

Er du ikke medlem?
Få digital tilgang for kun 10 kroner.

Bli medlem her! Allerede medlem? Logg inn her


Når du melder deg inn i Kondis, kan du velge mellom å tegne løpende månedlig medlemskap, medlemskap ut 2024 eller ut 2025. Velger du det siste inkluderer dette også et gavekort fra Löplabbet på 1500 kroner.

Logg inn som Kondismedlem:

Velg hvordan du vil logge inn. Har du fått ditt medlemsnummer kan du logge inn med medlemsnummeret og ditt postnummer: Har du ikke mottatt medlemsnummer enda? Logg inn med din ConnectID-bruker.

Om artikkelforfatteren

Cristina_Pulido_Ulvang IMG_8860_foto_Emilia_Pulido_Ulvang.jpg
​Cristina Pulido Ulvang (f. 1967) er en translatør som kompenserer for stillesittende arbeid ved å løpe. Hun har ingen treningshistorie fra ungdomstiden, men hun har vært aktiv løper de senere årene. Hun er opptatt av å motivere barna sine til å være aktive, og liker best turer der hun kan se fjorden. (Foto: Emilia Pulido Ulvang)