Nå er det enda en god grunn til å løpe EcoTrail Oslo 23. mai 2015:

Ecotrail Oslo har inngått en avtale med organisasjonen Right To Play. Avtalen vil være gjeldende for to år. Ecotrail Oslo vil gi hele overskuddet fra arrangementet, øremerke midler fra deltageravgiftene og sponsorinntekter, samt etablere ulike ambassadør og treningsprogram frem mot løpet til inntekt for Right To Play.

Kondis 25.11.: Over 300 er hittil påmeldt til ecoTRAIL Oslo
Kondis 27.08.: Store forventninger til Ecotrail Oslo, påmeldingen er åpnet

Løpets hjemmeside
Løpets Facebookside
Påmelding (rabatt til Kondismedlemmer)

Right To Play setter fokus på lek og idrett for å utdanne og bedre barn og unges evne til å takle utfordringene ved fattigdom, konflikt og sykdom i vanskeligstilte områder i verden. Over 1 million barn deltar hver uke i leke- og idrettsprogrammene. Arbeidet fremmer utdanning, helse og skaper sosiale endringer i mer enn 20 land. Organisasjonen ble etablert i 2000 i forlengelse av Olympic Aid.

Daglig leder i Ecotrail Oslo Tomas Pinås understreker at denne avtalen er i henhold til Ecotrail løpenes hovedfokus, hvor man i hovedsak ønsker å sette fokus på miljø og samfunnsbidrag gjennom aktivitet, lek og løping. «Vi håper at denne avtalen vil være med på å sette nytt perspektiv på dette samarbeidet og vil i ennå større grad være med på å motivere og engasjere alle våre løpsdeltagere. Vi har stor tro på ideen og filosofien som Right To Play bygger på ved å lære foreldreløse barn, barn som lever i flyktningleire og tidligere barnesoldater å utvikle sin fysiske, psykiske og sosiale helse gjennom sport og lek.”
 
Sponsorsjef i Right To Play Jimmy Vika setter stor pris på engasjementet til Ecotrail Oslo. «Vi er imponert over arbeidet arrangøren gjør med å tenke helhetlig rundt samfunssansvar. Vi har et felles treffpunkt i det å holde på med lek og idrett og gleder oss til å samarbeide om å engasjere løperne.»

right-to-play.jpg
Tirsdag 21. oktober i år ble intervalløkta "100 i Korken" arrangert av Team Raske Gutter som innsamling til Right To Play. Resultatet ble 12 200 kroner til et godt formål og over 70 treningsglade folk fikk seg ei god intervalløkt. Erlend Damon Stokke fraTeam Raske Gutter (til venstre) overleverer sjekken til Jimmy Vika i Right to Play). Det er nok forventninger om en betydelig større sjekk etter Ecotrail Oslo 23.mai 2015.