Årets nest siste løp i HBIK Karusellen ble arrangert  på kuperte og krevende grusveier i området rundt Flaktveithallen i Åsane. Gledelig at ungdommene Jonas Gjesdal (ingress bilde) og Rasmus Vonen brukte løpet som en oppkjøring fram mot NM i Terrengløp nå til helgen. Og begge viste fin form med sin 2. og 3.plass da de pustet klubbkollega og løpets vinner  Alemayehu Sitotaw i nakken store deler av løpet.

Til NM skal definetivt ikke "prinsen" som nå satser fram mot deltagelse i Berlin Maraton om 10 dager. Vinnertiden ble 15.19 og Alemayehu tok dermed tilbake løyperekorden som han mistet til Espen Joensen etter det søkkvåte Flaktveitløpet i fjor.

Heller ikke damevinneren Ingrid Næss Johansen skal til terreng NM, selv om hun gjerne skulle slått følge med de et år eldre Varegg ungdommene på pallen i herreklassen som får sin lang NM debut i Trondheim. Hun forbedret sin egen løyperekord til 19.19 og tok sin niende strake seier i årets karusell og kan glede seg til neste år da en helt ny verden åpner seg med muligheter for deltagelse i både UM og NM.

I HBIK sammendraget ser det nå ut til at det meste er avgjort når Ronny Bertelsen og Ingrid Næss Johansen stadig øker sin ledelse. Neste torsdag arrangeres det tiende og siste løpet i årets kausell med to runder rundt Tveitevannet.

Resultater Flaktveitløpet 2011     Samleside HBIK Karusellen

Starten er gått, Alemayehu rett i tet.

Ny flott seier og løyperekord  til Alemayehu Sitotaw.

15 år gamle Jonas Gjesdal inn til 2.plass

Ny 15.åring, Rasmus Vonen holder akkurat unna for Stig Atle Eide.

Flott løping av karuselldebutant Lucas Drotningsvik, Anbjørn Mellingen rett bak.

Jarle Torkildsen

Ronny Bertelsen kan konstatere at nå gjenstår bare et hinder før sammenlagtseieren er klar.

Morten Vestvik smiler og innser at det ikke blir sammenlagtseier i år.

Jostein Lie er kvitt forkjølelsen og gjennomfører et flott løp i dag, klar 3.plass i sammendraget.

Ingrid Næss Johansen vinner kvinneklassen på ny løyperekord.

Lars Arve Røssland med 4.plass i sammendraget.

Cato Magne Humborstad i flott driv opp siste bakken.

Jan Kårbø har bare noen meter igjen i dagens løp.

Odvar Holsen med en solid sluttspurt.

Inger Johanne Klokset blir nummer 2 blant damene.

Hanne Liland blir nummer 3 i kvinneklassen, bak kommer Kjell Kandal Hansen.

Mads Toppe i fint driv,Kåre Gunnarskog kommer bak.

Sverre Brosvik holder fin fart.

Guri Kyte løper bedre og bedre, nå på klar 3.plass i sammendraget, der går mot pallplass og premie.

Thor Thorsen og Kåre Kalsaas i vennskapelig kamp mot mål.