HISTORISK løpsdager i Oslo
Vi tror aldri det har skjedd noe sted i Norge at samme by har arrangert 5 løp på 5 dager på rad (utenfor bane).
Løper du alle 5 løp på 5 dager vil Kondis gi 3 deltakere boka FØDT til å LØPE (skulle flere enn 3 gjennomføre alle løpene trår Sognsvann Rundt Medsols til med premier til disse også)

Det hele starter med det nye løpet LEAP lørdag kl.18:00 Dette blir musikk, løp og morro når løypa går rundt teaterfestival og
Musikkens dag i Oslo.

Søndagen fortsetter moroa med motbakkeløp opp til Grefsenkollen kl.14:05 på søndag

Mandag er det Terrengkarusellen Salomon Trail Tour  rundt Øvresetertjern på Tryvann. Dette er en ny terrengkarusell for året i Oslo og dette er løp nr.4 av 6 Starten i konkurranseklassene er kl.18:30, men det er fleksi-starttid mellom 18:00 og 19:00

Tirsdag er Motbakkeløpdag i Maridalsalpene. DA innledes den tredje utgaven av karusellen Motbakkeløp i Maridalsalpene (MIM)med løpet Rett til Værs. Dette løpet er fulltegnet for lengst, men arrangøren har lovet Kondis at hvis noen kan vise til at de har deltatt i de 3 foregående løpene: LEAP, Grefsenkollen Opp og Salomon Trail Tour og har tenkt til å avslutte med det femte løpet Sognsvann Rundt Medsols, så vil disse få delta i Rett til Værs selv om de ike er påmeldt.
De må da ta kontakt med arrangør Sognsvann Rundt Medsols så fort som mulig og senest mandags kveld. E-post: heming.leira@gmail.com

5-dagers "touren" avsluttes på Sognsvann med det eldste løpet i "touren" nemlig Sognsvann Rundt Medsols som i sin tolvte sesong har kommet til  løp nr.325. SRM  får besøk av Aktiv Mot Kreft  hvor det blir trukket ut en Aktiv-pakke til Oslo Maraton til en verdi av kr.3000 foruten en del andre trekninger.
Er du blant de som har løpt alle 5 løp vil altså 3 utøvere få boka Født til å Løpe av Kondis, og skulle det være flere enn 3 personer  lover Sognsvann Rundt Medsols at ingen av disse skal gå tomhendte hjem fra Sognsvann.