Ingressbildet: Emma E Pettersen(49) og Malene Furuløkken(80) er glade og fornøyde
etter å ha løpt barneløpet.  Foto: Grethe Furuløkken.

Det tredje løpet i terrengtrimmen samlet 105 løpere. Det må sies å være flott når det var første dag i sommerferien for mange og flere trofaste løper hadde reist på ferie. Løpet  var igjen lagt til Vannbasengene, og gikk i de samme løypene som ble brukt under årets første løp.

Kirsti J Skåtøy seiret for tredje gang i år og løp inn til tiden 15.48 og vant foran Kariann E Pettersen og Jane M Helleland.

I herreklassen var det en jevn kamp mellom klubbkollegane Jon Arne Hoås og Thomas Hetland. Thomas klarte på slutten å riste av seg Jon Arne og var seks små sekunder foran i mål på tiden 13.12. Den gamle storløperen Jørn Holmen fra Gjesdal IL kapret 3.plassen.

Terrengtrimmens 1.løp

Terrengtrimmens 2.løp

RESULTATER

Jon Arne Hoås(7), Thomas Hetland(6) og Jørn Holmen(76) har lagt seg i teten på løpet.