59 løpere er nå påmeldt til Romerike 6-timers og maraton.
En av disse er Kondis' nye leder Marianne Røhme som bor noen skritt unna løypa.
Bildet er tatt i oktober 2012 ved Nordbytjernet på Jessheim. Foto: Olav Engen


Når løpet går så nærme hjemmet til Marianne var det jo naturlig å utfordre den nye sjefen på Kondiskontoret til å løpe 6-timers på Jessheim friidrettsstadion 4.mai. Marianne er tøff - og sa selvsagt ja til utfordringen, dog etter en tenkepause og en tretimers testtur. Dette er derimot ikke ultraløpsdebuten hennes. Mange år før hun så for seg en Kondis-karriere løp hun Eidsvoll 6-timers, på Trandum i 2008. I resultatlista finner vi på 15.plass; Marianne Røhme, Kondis 52,190 km.

Bildet til høyre: Marianne på Eidsvoll 6-timers 2008 (foto: Bjørn Hytjanstorp)

Meld deg på før 24.mars og spar penger
Fram til 24.mars koster det 400 kroner for Kondismedlemmer å melde seg på til Romerike 6-timers. Deretter koster det 450 kroner fram til 28.april og 500 kroner den siste uka.

Ikke medlem og ikke påmeldt?
Vi trekker 5 gaveabonnement på Kondis blant de 10 neste ikke-medlemmene som melder seg på til Romerike 6-timers. Du betaler ordinær påmeldingsavgift, men trekkes du ut får du altså alle utgaver av bladet "Kondis" i 2013 i tillegg til boken "Når mil blir til smil", treningsdagbok og et "Perfekta" drikkebelte. På toppen av det får du rabatt på startkontingenten i alle kvalitetsløp resten av 2013 og gode rabatter hos en mengde samarbeidspartnere.

Løpets hjemmeside
Påmelding

 

Løp så lenge du vil...
Et 6-timers løp er en idéell introduksjon til ultraløping.Her MÅ du ikke løpe en bestemt distanse, du løper (eller går) bare så langt du orker på 6 timer. Du har dessuten hele tiden kort vei til mat/drikke og annen service. Dessuten er du aldri alene... det er løpere spredd i løypa hele tiden. Du går i mål samtidig med vinneren, men har sannsynligvis løpt kortere i løpet av de seks timene

Maraton
Det er offisiell maratonpassering (42.195 meter) og separat resultatliste for maraton. Du melder deg på 6-timersløpet og velger om du avslutter ved passering maraton eller fortsetter videre i 6-timersløpet.


 HUSK OGSÅ KRISTINS RUNDE 3.AUGUST
Der sparer du 100 kroner på å melde deg på før 31.mars

Løpets hjemmeside
Påmelding