Marthe Katrine Myhre lå langt nede på listen og var nesten 13 minutter etter ledende Gunn Hilleren, Torshov SK etter Birkebeinerrennet og Birkebeinerrittet. Marthe Kartrine sier til Birken.no at hun var fornøyd med langrennet, men at hun hadde problemer med rittet under de rådende forhold som var i år. Likevel var hun optimist før start og løp inn til 2. plass i løpet, vant trippelen og slo Hilleren med 2:31 sammenlagt.

Brita Cecilie Mustad, som kom på 2. plass, var bare 34 sekunder etter Myhre etter tre konkurranser som varte i mer enn 8 timer til sammen.  Mette Pettersen Moe, som lå på andreplass etter rennet og rittet, tok 3. plassen i Trippelen.

De beste damene i trippelen
1. Marthe Katrine Myhre,  8:42:02
2. Brita Cecilie Mustad,  8:42:36
3. Mette Pettersen Moe,   8:43:31
4. Gunn Hilleren,         8:44:33

Som i fjor, vant Geir Ludvig Aasen Ouren, Oddesjaa/Sirdal Ski årets trippel for menn. Han hadde god margin etter rennet og rittet.  Nummer to Lars Petter Stormo tok ikke nevneverdig inn på Aasen Ouren i løpet, men beholdt 2. plassen.
Geir Ludvig Aasen Oueren var godt fornøyd med sin tredje trippelseier. Han vant også i 2001. Neste års store mål er VM i Holmenkollen.

Topp tre menn i Trippelen
1. Geir Ludvig Aasen Ouren,  7:00:41
2. Lars Petter Stormo,       7:08:18
3. Odd Snerthammer,          7:10:16

Gunn Hilleren fra Torshov SK ledet etter rennet og rittet . Vi ventet spent i målområdet, men kunne bare notere at hun kom litt over 2 minutter for sent til å vinne.  I målområdet møtte vi en langt fra slagen person. Hun var stolt over å lede før løpet. Hennes dårligste øvelse er løpet. Hun kunne godt tenkt seg at løpet også gikk med hjul. Gunn endte på 4. plassen i Trippelen.