Foto: 1500 m vinnerene samlet, Inga Kårstad Skaar, Henrik Irgens Gravdal, Magnus Vonen og Renate Lie.

NCC lekene arrangeres parallelt på 3 forskjellige steder i Norge, Stjørdal, Lillestrøm og Osterøy. Her møtes Norges beste 13. og 14 åringer og det er de enkelte kretser som står for uttaket.

Stevnene holder meget høy sportslig kvalitet, men det sosiale er også viktig så deltagerne innkvateres sammen på skoler fra fredag til søndag med sosiale aktiviter etter stevneslutt på lørdag.

For idrettsfylkene Sogn & Fjordane, Hordaland, Rogaland og Agder var det Osterøy som stod som arrangør for 4. året på rad. Et meget drillet og godt arrangement "Team" gjennomførte lekene nok en gang på en utmerket måte. Klubben har etterhvert skaffet seg stor ekspertise på dette området.

Vi har sagt det før, vi sier det igjen. Klubben er helt klart moden for større oppgaver, kanskje i form av et UM eller Jr-NM.

Klikk på link under, finnes også på lokalsidene til Sogn og Fjordane, Hordaland, Rogaland og Sørlandet.

1500m G 14 : Henrik Irgens Gravdal hadde mest på slutten.
1500m J 13 : Råsterk seier til Inga Kårstad Skaar. 
1500m J 14 : Renate Lie spurtet best i lureløp.
1500m G 13 : Magnus Vonen løp fra alle på slutten. 


Gult (Sogn & Fjordane), grønt Agder) , rødt (Hordaland) og orange (Rogaland), samtlige deltagere løper i kretsens farger, her fra starten i den avsluttende Tinestafetten.


Sondre Rinde sikrer seieren for Hordaland.


Hordaland sitt vinnerlag i Tinestafetten.


Kretsene som deltok i årets NCC-leker på Osterøy, her representert ved Inga Kårstad Skaar (SF), Eline Sandnes Fosse (Hordaland) Natalie Johnsen (Agder) og Madeleine Rettore (Rogaland).Hordaland vant også kretskonkurransen og den store pokalen.


Klikk på NCC-Logo for lekenes hjemmeside.