Kristian sier til oss:
- Det blei 6 gull av 6 mulige i norsk og nordisk mesterskap. I og med at det nordiske mesterskap også hadde innlagt norsk mesterskap ble det altså 6 gull på 3 løp.

Fredag startet mesterskapet med 800 meter for min del, og det var et sterkt felt med blant annet svensken og tidligere OL deltager Mattias Sunneborn på startstreken. Sunneborn har tidligere hatt lengdehopp som sin spesialitet, men er verdensmester for veteraner i mangekamp opp til flere ganger. Med en tid ned på 49 tallet på 400 meter fra årets sesong var det stor spenning før start om hvem av oss to som skulle stikke av med seieren.

Løpet startet relativt rolig de første 200 metrene. Sunneborn la seg i rygg. Ved passering 250 meter satte jeg inn et rykk, Sunneborn fulgte med og farten økte kraftig. Stillingen holdt seg stabil til ca 500 meter, da Sunneborn måtte slippe noen meter. Ved klokkeringing var forspranget på ca 5 meter, men da brøt Sunneborn løpet.

Imidlertid var det andre løpere som kom bakfra, men med en god sluttspurt sikret jeg seieren på tiden 2.04.31 med god margin til dansken Michael Pedersen Skovlund - 2.06.73 og treeren Stein Kamfjord Andersen - 2.08.52.

Lørdag var det klart for 3000 meter. Her var det også stor usikkerhet rundt hvem som skulle ta de ulike medaljene. Terje Charles Aggvin, Norge og Erik Framme, Sverige inkludert meg selv var vel tippet som forhåndsfavoritter, men rekkefølgen var langt fra sikker.

Aggvin som har en personlig rekord på 10000 meter på 30-tallet og flere norske mesterskap i blant annet terrengløp i junior og seniorklassene valgte imidlertid å ta kommandoen fra start. Erik Framme holdt andreplassen og jeg tredjeplass de første rundene. Etterhvert som farten økte litt måtte Framme slippe og jeg løp meg opp på andre plass.

Dette var stillingen utover i løpet, og jeg følte det gikk tungt, men greide å holde ryggen til Aggvin i runde etter runde. Da det var 120 meter igjen satte jeg inn spurten, Aggvin måtte slippe noen meter, og jeg økte forspranget inn mot mål. Jeg fikk tiden 8.56.54 og ny mesterskapsrekord, mens Aggvin fikk 8.57.33 og Erik Framme, Sverige 9.18.71.

Søndag var det klart for 1500 meter og her utviklet løpet seg til et lureløp. Stein Kamfjord Andersen tok teten de første rundene. Etter ca 700 meter overtok Terje Aggvin ledelsen og økte farta betraktelig. Når det gjenstod ca 230 meter satte jeg inn en langspurt og avsluttet de siste 200 meterene på 29-tallet. Ingen av de andre kunne matche dette og jeg vant løpet på 4.15.45. Nummer to i løpet ble Terje Charles Aggvin på 4.17.94, mens det ble norsk også på tredje plass med for Stein Kamfjord Andersen på 4.19.21.

Alt i alt en god medaljefangst for meg. I mesterskapene er det medaljene som teller, og med flere løp på flere dager er det vanskelig å presse tidene så mye ned. Jeg har imidlertid satt to norske veteranrekorder innendørs i år i min årsklasse. 800 meter 2.00.22 i Globen Stockholm og på 3000 meter i Stangehallen 8.48.87. -  alt dette i følge Kristian Nedregård.