Det tredje løpet i Oslo City Cup var lagt til Haraløkka på Bøler og gikk mellom blokker, rekkehus og skogholt i nærområdet. Arrangøren gav en også assosiasjoner til Tove Nilsens Skyskraperengler, som har hentet inspirasjon fra dette området. Løypene bød på flere veivalgstrekk og variasjon mellom gate o-løp og skogsorientering, hvor fartsavpasning var et viktig element.

I herrenes seniorklasse var det en 17 åring, som skulle spille hovedrollen, Kasper Fosser fra Heming stormet gjennom den 2,84 km lange løypen på 14,06 min. Dette var en tid som ingen kunne matche og han vant dermed med 3 sek foran Tyrvings Torgeir Nørbech, på 3. plass fulgte Gaute Hallan Steiwer, Lillomarka ytterligere 8 sek bak.

I dameklassen var Nydalens landslagsløper Anne M Hausken Nordberg suveren vinner. Hun utklasset konkurrentene og var hele 1,54 min foran Lone Brochmann, Bækkelaget. Her fulgte Siri Ulvestad, Nydalen på 3. plass ytterligere 5 sek bak.

Oslo City Cup forsetter med siste innledende løp førstkommnede tirsdag fra Grorud, før det hele avsluttes med jaktstart fra Rikshostpitalet/Gaustad.