PRESSEMELDING FRA ARRANGØREN: 
Til alle som kunne tenke seg å løpe, som kanskje sliter med løping på hardt underlag, eller som drømmer om å bevege seg utenfor asfaltjungelen? Vi har den store gleden av å presentere tre nye løp i Tromsø sommeren 2016. 

Men frykt ikke, de krasjer ikke med andre løp i regionen og er ment som et ekstra tilbud og enda flere muligheter for de som liker å løpe. Eller kanskje for de som vil prøve løping for første gang.

I samarbeid med BUL Tromsø friidrett, Kvaløysletta Skilag og TUIL Ski har vi tre midtukeløp å tilby dere. Ett i hver måned fra juli til september. Løpene skal ligge bynært og være tilgjengelige for alle, i nærnaturen vår vakre by er omgitt av. Terrengløpene skal være veien ut til en god treningsøkt i frisk luft. Her skal det være rom for alle nivåer.

Midtukeløpene gjennomføres kveldstid, med en trimklasse og en konkurranseklasse. Løypene er henholdsvis ca. 5 km for trim og maks 10 km for konkurranseklassen. Til de som vil forsøke å løpe konkurranse for første gang, og samtidig prøve seg i terrenget, tror vi trimklassen er perfekt. Det samme gjelder for de yngre løperne. For de mest ivrige løperne håper vi konkurranseklassen kan bli en strålende gjennomkjøring i treningshverdagen - med heder og ære til den raskeste.

Aller mest ønsker vi å presisere at det er tilgjengelighet og løpeglede som skal være i fokus. For dere med barn i alle aldre byr vi også på et barneløp for de minste. Dette arrangeres 45 minutter før trim- og konkurranseklassene springer av sted. 

DATOENE ER SOM FØLGER:
1. løp: Storelva onsdag 6. juli. Arrangør Kvaløysletta Skilag.
2. løp: Tromsøya/Grønnåsen 17. august. Arrangør BUL Tromsø friidrett.
3. løp: Tromsdalen 7. september. Arrangør TUIL Ski

Arrangementets facebook-side