Team United Bakeries

Håkon Austad går til Team United Bakeries

Håkon Austad har nylig tegnet kontrakt med Team United Bakeries for 2011 sesongen etter noen år som vestlending. Håkon har de senere årene bodd I Stavanger, men flytter nå hjem igjen til Lier.
 
Rune Høydahl ser frem til å få Håkon inn igjen på laget, og tror Håkon fortsatt har mye ugjort innenfor norsk terrengsykling. Håkon er en av norges beste mannlige terrengsyklister opp gjennnom tidende med tidligere EM gull og VM bronse som junior (1996) og EM gull og sølv som U23 rytter. Håkon har også en rekke NM-titler i skapet.
 
Håkon vil primært kjøre ritt hjemme I Norge med unntak av Trans Germany (fra 1. - 4. juni) der han håper å kunne bite fra seg sammen med flere av maratonsyklistene i Team United Bakeries.
 
Team United Bakeries har også skrevet avtale med det unge sykkeltalentet Kristoffer Sommer Wormsen fra Asker. Kristoffer har primært satset landevei, men slang seg med I noen terrengritt ifjor der han ikke var snauere enn at han tok bronsemedaljen I NM rundbane. Kristoffer vil kombinere terrengsykling med landeveisatsningen i 2011, der han vil kjøre en del landeveisritt for Asker CK. Kristoffer er en spennende rytter som vi tror vil kunne hevde seg I toppen I både rundbane og maratonritt.
 
Vi gleder oss over å ha Håkon og Kristoffer med blandt “bakergutta” og ser frem til sesongen 2011!
 
Team United Bakeries