Fra Inge Akerjordet: Solskinn og mange blide deltakere. Sandnes IL hadde god intern oppslutning om arrangementet,og sammen med gode idrettsvenner fra det lokale miljøet ble det prestert bra resultater.

Det var en fin blanding av mosjonister og aktive løpere som testet vårformen i den naturskjønne Sandvedparken midt i Sandnes by. Løypa ble i år ca. 200 m lenger på grunn av arbeider i Parken, og løperne fikk en ekstra oppover og nedoverbakke å forsere.

Torstein Tengsareid fra IL Skjalg vant 7,2 km med tiden 24.38,8. Frew Zenebe og den lovende junioren Tommy Haga gjorde gode løp, og ble nr to og tre. Ahmed Muktar Adams vinnertid i 2008 var 22.56. Løyperekorden til den tidligere olympiadeltakeren Karl Johan Rasmussen er på ca 21.34.

Dameklassen ble vunnet av Anne Ø.Frafjord GTI foran to lagvenninner. Det var omtrent like mange som valgte å løpe Mini-Parkløpet på 2 km der Ida M Eltervaag IL Skjalg vant foran Christina Toogood, og der Sandnes hadde mange ivrige og spreke gutter og jenter på startstreken.

De aller minste tok av gårde som om de alle var olympiske mestere på 600 m runden, men etter litt justering av farten underveis kom de likevel til mål i fin stil.