Hele 356 jenter stilte til start i det 6 km lange terrengløpet. Runa Falch klarte ikke bare å holde kobbelet av løpere bak seg, men hun gikk like godt hen og satte ny løyperekord med 21.35. Seiersmarginen ned til Jessica Macy på andreplass var på 5 sekunder.

Kristin Brøndbo løp inn til 12. plass på 22.46. I likhet med Runa løper hun for Augstana, som mye takket være de norske løperne sikra seg seieren i lagkonkurransen. Fra treneren vanka det skryt, og særlig til Runa:

- Hun løp virkelig lurt og hadde kontroll hele vegen. Hvilken måte å stå fram på med løyperekord i Griak i sitt siste år på Augie, uttalte hovedtrener Tracy Hellman til Augustanas heimeside

I herreklassen viste også Tom Kårbø god form. Han ble nummer 12 av hele 458 startende. Fram til vinneren, Adam Volkert, skilte det 39 sekunder i den 8 km lange løypa. Han var tredje best av Augustana-løperne som vant lagkonkurransen.

Som en følge av seieren ble Runa Falch kåra til "Athlete of the Week" av US Track and Field and Cross Country Coaches Association Division II.