Det var i overkant varmt vær når starten gikk for årets utgave av Ringeriksmaraton. Men det virket ikke som det varme været hadde noe å si for Eirik Gramstad fra SK Vidar, som satt standarden for duellen med Hälle IF. Det var vanskapelig stemning mellom lagene ved startnummerutdelingen før start Men Gramstad viste ingen nåde. Og når status skulle gjøres opp ved målgang på Jevnaker, var SK Vidar det første laget til å passere målstreken. SK Vidar vant på tiden 2:17:57.

Hälle IF stilte nok ikke med sitt sterkeste mannskap i år, og måtte seg seg slått av flere lokale stafettlag. Skiløperen Tord Asle Gjerdalen hadde samlet sammet et såpass sterkt lag at de løp inn til dagens nest raskeste tid på 2:22:02. Tredjeplassen gikk til Elixia Herrer Show med tiden 2:23:09. Dagens fjerde raskeste lag ble Gran Sport - Hadeland som løp de åtte etappene på tiden 2:26:41. Team Tronrud hadde også et sterkt lag og snek seg forran Hälle IF med noen få sekunder. Team Tronrud kapret 5. plassen med tiden 2:30:37 mens Hälle IF fikk tiden 3:30:48. Dermed ble det mange tøffe dueller i teten under årets løp.