Torsdag kveld startet Kondis opp med den aller første Kondisquizen. Mens høstmørket hadde senket seg over hovedstaden kunne en i krysset Hausmannsgate - Torggata gå inn i varmen i Norges første sykkelcafé og delta på Quiz. 

Såvidt Kondis kjenner til var dette den aller første Quizen i Norge hvor alle spørsmålene var relatert til kondisjonsidsrettene.

Quizmastere på Peloton var Tone Yvonne Boye Killengreen og Heming Leira

Med seks spørsmål i første runde tok laget SuperAdele teten foran laget Mette. Men med hele ti spørsmål hvorav en kunne få fire poeng på hvert av de to siste spørsmålene var det all grunn til å roe nervene med påfyll i pausen. 

Pelotonn_Svalandsgubben_DSC01039.jpgMens konkurransen pågikk ble det servert fortløpende bilder fra kondisjonerte arrangementer på storskjerm i bakgrunnen. Her fra nylig avholdte Svalandsgubben. Bak TV-skjermen ser vi en av sykkelgutta fikse sykkel slik en kan få gjort på Peloton.

Det knaket i hjernene på deltakerne da de jobbet seg gjennom ti krevende spørsmål .

Her et eksempel på hva de prøvde å svare på:

----------------------------------------------------------------------------------

Hvilken norsk klubb representerte de tre karene som tok trippelseier på 2 løp på 10 km  i Norge i i 2014 i to forskjellige fylker?

1 poeng = for riktig Klubb
1 poeng for hvilke løp =
1 poeng for navnene på minst 2 av løperne   

-----------------------------------------------------------------------------------------

Tygg på den uten å bruke internett eller andre hjelpemidler. Neste uke gir vi deg svaret. 

Kondis_paa_Peloton_DSC01037.jpg
Kondispresident Tim Bennett var ikke til stede på den aller første Quizen i egen person, men var tydelig fornøyd og vi ser ikke bort i fra at han dukker opp til den andre Kondisquizen.

Etter at deltakerne hadde levert inn sine svar og Quizmasterne fikk gjennomgått dem, viste det seg at laget SuperAdele holdt stand og gikk seirende ut av den aller første Kondisquizen. 

Det blir ny Quiz på Peloton torsdag 26. november kl. 19:00 

Følg med på Kondisquiz-sidene på kondis.no fremover. Du finner siden på vår venstremeny eller du kan gå rett til: http://www.kondis.no/kondisquizen
 

Har du lyst til å melde på lag? Det kan være opptil fire personer på hvert lag. Eller har du lyst til å være med, men ikke har noe lag? Uansett:   Meld deg på her.