Terrengtrimmen som ble arrangert i år med stor suksess forsetter til neste år. Jon Arne Hoås og Thomas Hetland startet denne trimmen i år i samarbeid med EIK friidrett. Det ble en stor suksess med godt over 230 forskjellige løpere på de fire løpene.

Neste år blir det en ny løype på de 3 løpene på våren, mens høstens 3 løp blir i samme løpstrase som i år. Da får godt brukte stier i år tid til å hente seg inn igjen.

Langløypa for de voksne vil ha en lengde på 3 til 3,5 km på grus og terrengstier, mens barna løper ca 1 km for det meste på grusstier. De vil også til neste år bli premiering på barn som løper minst 4 av 6 løp.

Løpene neste år blir etter samme oppskrift som i år, med fokus på bredde og lav terskel for å delta. Barn og ungdom løper gratis, mens de voksne må betale en liten avgift for å delta på alle 6 løp.

Vårens løp:       31.  mars          12.  mai                16.  juni

Høstens løp:     25. august       22. september    27. oktober       


Jakob Ingebrigtsen var kanskje den løperen som imponerte mest i høstens løp. Kun 11år gammel løp han inn til den sterke tiden 14.41. Det er forøvrig hans bror Filip Ingebrigtsen som har løyperekorden her på 13.08.


Ragna Skipstad fra Egersund er en av de ivrigste damene som har vært med flere ganger. Målsetting til neste år må å få
flere damer og jenter til å løpe.