TFL-løpet opplevde et skikkelig oppsving i deltakerantallet. Med 42 løpere på startstreken var dette en økning på 55% i forhold til i fjor. Det er tre løypealternativer å velge mellom i TFL-løpet 21, 10 og 2,5 km. I tillegg er det en kort løype for de mellom 0-6 år. Løypene går hovedsakelig på skogsveier og noe sti.

De beste på 10km:

Det var mange gode tider på 10 km, og dette kan nok tilskrives en litt for kort løype.

Løpsinvitasjon

De tre beste på 21 km fra venstre er Arne Folmer 1:30:17, Øystein Johansen (1:27:42) og vinneren Annon Røring (1:25:16). (Foto: Bjørn Johannessen)

Marcus Syversen som bare er 15 år gammel gjorde et kjempeløp og løp på 38:43. (Foto: Bjørn Johannessen)

Far og datter. Kent Bagger  som løp på 47:11 og 13-årige Ingrid Bagger 47:10. (Foto: Bjørn Johannessen)

Fredrik Svensson 39:44 (Foto: Bjørn Johannessen)

Eva-Marie W. Hansen 48:35. (Foto: Bjørn Johannessen)

Sigurd Hjerpseth som hadde tatt turen fra Oslo for å løpe i ei ny løype, løp inn til 41:23. (Foto: Bjørn Johannessen)

Beste dame på 10 km. Kristin Henriksson løp på 38:57 og ser ut til å være fornøyd med det. (Foto: Bjørn Johannessen)

Jan Erik Bjerkeli løp 21 km på 1:49:27. (Foto: Bjørn Johannessen)

Turkart over Ertemarka. (Foto: Bjørn Johannessen)

Her må en følge med hvis en ikke skal løpe seg bort. (Foto: Bjørn Johannessen)

Temperatur på 12 grader kan en ikke klage på når en løper på denne tida av året. (Foto: Bjørn Johannessen)

(Foto: Bjørn Johannessen)