Toppbildet: Toma Bereket i gatene på Langestrand i Larvik like etter start onsdag 3. september. Foto: Julie Hjortland

Ingen kunne hamle opp med Tomas Bereket (SK Vidar), som brukte 17:32 fra fjæra på Batteristranda til utsikten på Salsås. Nestemann i klassen, Håkon Hjemly (Tønsberg FIK) brukte ca ett minutt mer. Fra egne rekker finner vi Tobias Kristensen (Larvik OK) som vinner av H-16 med tiden 19:30, en absolutt akseptabel tid.

I dameklassen (D17) gjorde Larvik OK rent bord med ekslandslags-o-løper Karina Nordrum Stokkenes, som midt i barselpermisjonen, tro til med 23:13, mens Andrine Harriet Fremstad kom like bak på 23:36 i D-16. Dette vitner vel om at o-løpere absolutt kan hevde seg i annet enn bare kartlesing.

Glade_Klassevinnere_640.jpgTre glade vinnere i hver sin klasse: Andrine Harriet Fremstad (D-16), Tobias Kristensen (H-16) og Karina Nordrum Stokkenes (D17). Tomas Bereket som vant H17 hadde ruslet ned fra målområdet da bildet ble tatt.