Video tatt av Tor Egil Dybdahl

Da speakeren fikk høre at det var en 15-åringen som ledet an hovedfeltet etter 8,5 km, gikk han helt i fistel. Tore Dybdahl, fortsatt 15 år, men født i 1997, så han er i klasse 16-17 år i år, løp til slutt inn på 34:50 i  10 km-løpet, som inngår i Gran Canaria Maratón, ble arrangert for fjerde gang søndag 20. januar. Det var under minuttet etter vinneren fra Spania.  Magnus Dybdahl, like gammel som Tore, ble nr. 20 totalt med 37:17 og sørget for dobbeltseier til Norge i klassen JvM. Audun Skogen vant 45-årsklassen og ble nr. 7 totalt med 35:14. 967 løpere fullførte 10 km.

På halvmaraton satte styremedlem i Kondis, Trond Hansen, Vidar, personlig rekord med tiden 1:20:12  Det betød 34. plass totalt. Løpet ble vunnet av Jose Carlos Hernandex på 1:04:44. Espen Ringom, Vidar fikk tiden 1:22:46. Bjørn Harald Bongom, Sparebanken Vest fikk  tiden 1:30:50, Chistopher Aalhom, Vidar noterte 1:34:16. og Trond Reidar Bukholm, Halden 1:34:50  1632 løpere fullførte halvmaraton.

Maratondistansen ble vunnet på 2.35.32. Vi finner mange nordiske løpere på resultatlista. Ikke minst dansker og svensker, men også en del norske. Men det er ikke angitt land i resultatlista, så det er ikke lett å lage en "norsk" resultatliste.

Tre spreke damer med solide bevis på solid innsats på Gran Canaria! Fra venstre: Oline Yksnøy, Vera Nystad og Turid Veggeland

Vera Nystad vant sin klasse 65-69 år på imponerende 3.38.15  og ble nr.6 totalt av damene!  Turid Veggeland, kondis.nos Telemark-medarbeider, løp på 4.28 og tok andreplass i klassen. Lørdagsklubben fra Asker deltok med minst fem løpere, og vi finner kondis.nos Østfold-medarbeider, Arne Chr. Folmer, som løp på 3.21.33 på i resultatlista.  Oline Yksnøy fra Rustad vant klasse 70-74 år på 4.45.28, mens Inge Asbjørn Haugen, maratonutvalgets leder i Kondis, løp sin maraton nr. 441 på 4.54.40.

Totalt 421 løpere fullførte maratondistansen. Det betyr at over 3000 løpere var med på de tre "hoved"-distansene.

Samtlige resultater.

De to styremedlemmene i Kondis: Trond Hansen og Espen Ringom. (Fra mobilbloggen til Espen Ringom)