Bryne Friidrett inviterte til nytt løp under "potetfestivalen" på Bryne. Det var lagt opp til forskjellige løyper for barna hvor Henrik Ingebrigtsen var det store trekkplasteret. Han deltok også i alle barne løpene og skapte stor stemning blant de yngste.

Bryneløpet som er 11,44km startet i sentrum av Bryne og går i smågatene her før det løpes utover mot Klepp langs det idylliske Frøylands vannet. Returen går via naturområdet Sandtangen før du igjen løper i sentrum av Bryne til mål ved kjøpesenteret M44. Det var lagt opp til individuell løp og stafett. Stafetten er på 12 etapper men det er opp til det enkelte lag hvordan de løser dette.

EIK friidrett stilte kun med 3. mann og tok en klar seier foran Unimek. I det individuell løpet tok Karl Tunheim seieren foran en annen jærbu Bjørn I Kydland etter at de hadde fulgt hverandre store deler av løpet. I kvinneklassen var det unge Maria Wiig som tok en soleklar seier.


Bryne friidrett m/resultater.

Alle foto: Thomas Hetland.

mariaviigIMG_2949.jpg
Maria Wiig gjør nok et bra løp og tar en klar seier i kvinneklassen.

dameIMG_3030.jpg
Ivrige løpere langs frøylandsvannet.

borgehansenIMG_3058.jpg
Jan Petter Fredriksen har akkurat vekslet med Børge Hansen og han legger ut på de siste 3 etappene.
Thomas Hetland løp de første 5. etappene mens Jan Petter løp fire lange etapper langs Frøylandsvannet. Børge Hansen som er tidligere venstre back på EIK fotball har akkurat begyndt å konkurrere i løping, han hadde god kontroll på Karl Thunheim som var nærmest og kunne løpe først i mål.