De eneste kravene som stilles i denne konkurransen er at du i løpet av året skal klare å tilbakelegge minst 400 kilometer til sammen enten løpende/gående, på rulleski/langrennski eller med sykkel (ikke lov å bruke el-sykkel). Du noterer selv hvor langt du tilbakelegger gjennom måneden. Underveis i måneden eller når måneden er over, summerer du og registrerer totalsummen i resultatbasen via lenken du får tilsendt når du melder deg på.

Systemet er basert på tillit. Du bør likevel ta et bilde av en app eller klokka du bruker på treningsturene dine slik at du kan dokumentere resultatet om det skulle bli kontroll. Kondis forbeholder seg retten til å foreta stikkontroller. Om du får problemer med registreringen kan du ta kontakt på kondis@kondis.noså skal vi registrere resultatet for deg.

Her kan du lese mer om konkurransen og melde på. Du velger om du vil være med på enten løp, langrenn eller sykkel. Du kan melde på én av grenene eller flere av dem. Hver påmelding hvor du samler minst 400 km, gir et lodd i premiepotten.

Vi oppfordrer medlemmer i Kondis til å melde seg på for «Team Kondis» - skriv dette i feltet for «Lag». Dersom du tilhører en lokal Kondistrening kan du legge til navnet på stedet bak Team Kondis. Eksempelvis slik: Team Kondis Hamar.

Det er egne uttrekkspremier for de som er påmeldt for «Team Kondis».

Det er ingen premie til de som tilbakelegger flest kilometer gjennom måneden, men det er mange flotte uttrekkspremier som trekkes blant alle som har klart å tilbakelegge minst 400 km innenfor den/de idretten(e) de er påmeldt.

Pris: 357 kroner (397 kroner for ikke-medlemmer)

I tillegg kan du i forbindelse med påmeldingen kjøpe løpets T-skjorte for 299 kroner og en flott medalje til 90 kroner.

Siste frist for å melde på er 31. desember 2023

Du kan også legge inn kilometer du har sanket før du melder på. 

Siste frist for å melde inn resultater er: 5. januar 2024

Kondisløpet 2023 Logobilde2023-konkurransen: I Kondisløpets kilometersanking kan du samle kilometer innen både langrenn, løping og sykling. (Illustrasjon: Arne Dag Myking)